Rafa og Parry skværet opp

Rafael Benitez og Rick Parry skal ha skværet opp, etter at de røk uklare som en følge av Gareth Barry-sagaen. Det melder Liverpool Echo i dag.

Rafael Benitez og Rick Parry skal ha renset lufta seg imellom og satt en strek over uenigheten som oppstod mellom manager og daglig leder som en følge av det mislykkede forsøket på å hente Gareth Barry til Anfield.

Benitez og Parry skal ha holdt et møte som i ettertid har blitt beskrevet som "positivt" av begge parter. Det skriver Tony Barrett i dagens Liverpool Echo.

Forholdet mellom manager og daglig leder var på bristepunktet i forrige uke, som en følge av at Barry-overgangen kollapset. Barrett rapporterer at Benitez fortsatt er dypt frustrert over klubbens manglende evne til å sikre ham hans hovedmål på transfermarkedet denne sommeren. Så sent som i helgen stilte manageren seg undrende til at det klubbledelsen agerer så sent på transfermarkedet, noe som ble oppfattet som direkte kritikk av Parry.

Benitez skal siden da ha fått nyss i at Barry-fiaskoen ikke var Parrys skyld, og manageren skal nå ha akseptert at dette ansvaret ligger hos styret som helhet. Hovedårsaken til at Barry ikke har blitt Liverpool-spiller skal være at klubbens amerikanske eiere mener at midtbanespilleren ikke vil ha noen fremtidig salgsverdi når karrieren på Anfield er over.

Barrett skriver at mange på Anfield fryktet at forholdet mellom Benitez og Parry ikke kunne repareres, men duoen skal nå være på talefot igjen. De jobber nå sammen for å forsøke og sikre seg de tilvekstene til troppen som Benitez ønsker før transfervinduet stenger den 1.september.

- Vi har hatt en samtale og renset lufta. Det var en positiv diskusjon, og nå vil vi komme oss videre sammen, sier Benitez til Echo.

- Jeg kan bekrefte at vi har hatt et vennligsinnet og positivt møte, og vi går nå videre, istemmer Parry.

Echo skriver at Benitez ikke har gitt opp alt håp om fortsatt å få kloa i Barry. Det vil han neppe gjøre for transfervinduet er stengt. Men Tony Barrett tror det må en dramatisk holdningsendring fra herrene Hicks og Gillett til for at så skal skje. Enten det, eller så må Xabi Alonso bli solgt for betydelig sum. Inntil noe av dette skjer, er det lite sannsynlig at Liverpool vil innfri Aston Villas prisforlangende.

Echo bekrefter ellers at Liverpool nå fokuserer på å hente inn en forsterkning på venstresiden, og at Albert Riera og Stewart Downing er to av alternativene.