Rafa om kampen

Rafael Benítez fokuserte etter kampslutt på de positive elementene, som eksempelvis Dani Pachecos imponerende forestilling.

Etter at Liverpool i dag spilte sin første pre-seasonkamp da de slo Tranmere 0-1, delte Rafael Benítez sine betraktninger på kampen. Spanjolen legger vekt på det faktum at Daniel Agger fikk 75 minutter i sin første kamp etter sitt skadeavbrekk, samtidig som han virker tilfredsstilt med innsatsen til unge Daniel Pacheco i samtale med Liverpools offisielle nettsted.

- Jeg synes Agger gjorde det ok. Det viktigste for oss var å se om han kunne komme gjennom dettte, og han hadde ingen problemer, så han vil være et godt pluss for laget. Dette er den type kamp du ønsker så du kan se om spillerne er friske. Vi har også sett et fantastisk mål, og litt bra angrepsspill, så det var en positiv dag.

- I dag synes jeg Pacheco var veldig god, og han hadde to eller tre sjanser, og utgjorde en trussel i angrep. Vi så hvor god han var for reservene forrige sesong, og i dag kunne alle se at han har talentet og kvaliteten.

Også de nyinnkjøpte debutantene Philipp Degen og Diego Cavalieri ble noen ord forunt i intervjuet, da Rafa ble spurt om sitt syn på duoens prestasjoner.

- Cavalieri hadde ikke så mye å gjøre, men vi vet han vil være en keeper som vil kjempe for sin plass med Pepe. Vi så også hva Degen kan tilby langs høyresiden. Det er en kamp vi kan ta positivitet fra, og mange av guttene forsøkte å imponere.

- Jeg synes Degen hadde fire eller fem gode åpninger i angrep, og han fikk lagt noen innlegg, jeg synes vi fikk sett potensialet han innehar.

Om eventuelle nye signeringer hadde Rafa en heller kryptisk uttalelse å komme med, selv om han tror på progresjon i tiden fremover.

- Vi jobber hardt med å bringe inn gode spillere, og jeg tror vi kan gjøre fremskritt i løpet av noen dager eller kanskje noen uker.