Rafa ønsker å forlenge kontrakten

Benítez vil bli i klubben lenger enn til 2010. Kontraktsforhandlinger med Crouch og Hyypiä bekreftet. Rafa ønsker å beholde Gerrard. Torres fornøyd med sin debutsesong.

Rafael Benítez tror at han blir på Anfield lenger enn til 2010, da hans nåværende kontrakt utløper. Liverpools manager tror han vil få sjansen til å signere en ny avtale og dermed få fullført sine ambisjoner om ligagull med de røde.
- Jeg har tro på at jeg vil bli her lenge, ikke bare i to år til, uttaler Benítez til Liverpoolfc.tv.

- Jeg har 18 måneder igjen av min kontrakt, men jeg har stor tro på at det vil bli lettere neste sesong. Jeg er sikker på at situasjonen vil forandre seg i fremtiden.

- Jeg tror at vi beveger oss i riktig retning. En avtale for Javier Mascherano er sikret. Nå vil vi gjøre det samme med Peter Crouch og Sami Hyypiä. Det betyr at vi gjør fremskritt.

- I øyeblikket er det å gjøre fremskritt med Liverpool og forsøke å vinne titler det eneste jeg tenker på.

- Jeg ser ikke etter andre oppgaver. Jeg er virkelig fornøyd her, og jeg ønsker å bli her lenge.

- Folk spør om hvorfor jeg ønsker å bli her. Det er fordi vi kan bli bedre. Det er en meget stor klubb, det er et topplag og vi kan gjøre fremskritt.

- Så jeg vil gjøre mitt beste, og jeg tror vi kan forbedre ting.

Ikke alltid like pålitelige tabloidavisen Sunday People skriver i dag at Rafael Benítez faktisk er klar til å åpne kontraktsforhandlinger for å bli i Liverpool frem til 2012, etter at han og Tom Hicks skal ha inngått "fredsavtale"! "Fredavtalen" bygger på rykter fra Mail on Sunday om at Gillett, og ikke Hicks, skal ha vært drivkraften bak møtet med Jürgen Klinsmann om managerjobben i LFC.

- Jeg vil ikke miste Stevie G
Det har den siste uken vært spekulasjoner rundt Steven Gerrards fremtid i klubben. Rafael Benítez påpeker at kapteinen er svært viktig for de røde og at han gjør sitt for å sikre at Steven Gerrard forblir Liverpool-spiller.
- Jeg ønsker ikke å miste ham, og jeg tror ikke at styret ønsker å selge ham, forteller Benítez.

- Klart jeg ønsker å ha ham her neste sesong og årene deretter. Jeg har tro på at vi kan vinne mesterskap, og når jeg snakker om titler kan det være Champions League eller Premier League.

- Vi kan vinne hvilket som helst av disse trofeene, og jeg tror det blir lettere for oss å vinne titler med Steven Gerrard.

- Gerrard er en god spiller fordi han kan forandre ting ute på banen og score mål. Det er nøkkelen for meg.

- Jeg har samtaler med ham, og vi snakker om ideer.

Torres fornøyd med debutsesongen
Fernando Torres har scoret 21 mål for Liverpool, 15 av disse i ligaen. Med 12 kamper igjen kan han bli den første Liverpool-spilleren til å nå 20 ligamål siden Robbie Fowler i 1995/96. El Niño er svært fornøyd med måten han har funnet seg til rette i engelsk fotball.
- Det er så mange sterke forsvarere her. Men jeg har tilpasset meg, scoret mål og taklet den fysiske biten.

- Men det er sant at jeg ikke vil bli angrepet bakfra hele tiden i Spania slik som her.

- Jeg er glad for måten jeg har lært å håndtere det fysiske i engelsk fotball.