Rafa ønsker en prat med dommersjefen

Rafael Benitez ønsker å slå av en prat med dommersjef Keith Hackett vedrørende utvisningen av Javier Mascherano. Echo tror Fernando Torres spiller morgendagens privatlandskamp.

Rafael Benitez ønsker samtaler med dommersjef Keith Hackett etter utvisningen av Javier Mascherano i kampen mot Manchester United. Argentineren mister som kjent søndagens Merseyside-derby som følge av dette, og FA har antydet at det kan bli aktuelt med ytterligere sanksjoner mot Liverpool-spilleren. Det snakkes om en tilleggstraff på to kamper til, som i så fall vil bli bortekampen mot Arsenal og hjemmekampen mot Blackburn.

Dersom Mascherano får en tilleggsstraff kan han imidlertid kreve en personlig høring, og en slik høring kan medføre at en mulig tilleggstraff kan bli utsatt til senere kamper. Tilleggsstraffen kan nemlig ikke iverksettes før høringen har funnet sted.

Liverpool Echo melder i dag Rafael Benitez ønsker en dialog med dommersjef Hackett for å diskutere det som skjedde på Old Trafford.

- Jeg skulle likt å snakke med Keith Hackett, ettersom det er viktig å finne en løsning. I Liverpool respekterer vi spillet, vi respekterer reglene og vi respekterer dommerne. Det er viktig å huske på at Mascherano er den første Liverpool-spilleren som blir utvist i en ligakamp denne sesongen, sier Benitez.

Echo tror Torres spiller landskamp
Tony Barrett i Liverpool Echo mener å vite at Fernando Torres vil bli spilleklar til Spanias privatlandskamp mot Italia i morgen, trass i julingen han fikk av Manchester Uniteds midtstoppere på Old Trafford. Gårsdagens røntgenundersøkelse avslørte flere småskader på spissens legger og ribbein, men ingen av smellene var så alvorlige at det setter Torres ut av spill.