Rafa på toppen for Stevie G

Steven Gerrard har rangert de managerne/trenerne han har spilt for i sin karriere på klubb og landslag, og de nåværende sjefene er øverst på lista.

Det er neppe særlig overraskende at Rafael Benitez topper listen til Steven, som etter å ha holdt til kun på Anfield ikke er blant de spillerne som har levd under flest managere. Tidligere ledere for England, Steve McClaren og Sven-Göran Eriksson glimrer med sitt fravær, men scouseren slipper nok kjeft fra sin nåværende sjef Fabio Capello som har kommet inn på sølvplass.

Nr.5 - Sammy Lee
- Sammy hjalp meg å ta det siste skrittet opp på førstelaget etter at Steve Heihgway hadde utviklet meg slik at jeg kom fra akademiet til Melwood, forteller Steven Gerrard til Liverpools hjemmeside. ? Det er glimrende å ha Sammy tilbake i klubben nå. Han er en førsteklasses kar, han er veldig entusiastisk og har gitt hele plassen et løft.

Nr.4 - Steve Heighway
- Det er bare rett og riktig at jeg nevner Steve Heighway, siden han var min manager i mine første år fra skolegutt til lærling og siden akademiet. Han hjalp meg med alt mulig og var en enorm påvirkning i min karriere. Han ledet meg inn på den rette veien og jeg har mye å takke ham for.

Nr.3 - Gérard Houllier
- Gérard Houllier var som en far for meg den første tiden han var her. Han hjalp meg til å bli en bedre person utenfor banen, og han ga meg muligheten på førstelaget og utnevnte meg siden til kaptein. Det var uvant for meg med en utenlandsk manager som var veldig streng med for eksempel diett, men ute på banen prøvde han alltid å gjøre meg bedre og han hjalp meg mye.

Nr.2 - Fabio Capello
Jeg har bare arbeidet sammen med Capello en kort stund, men jeg vil likevel sette ham nest øverst på listen. Han er nokså lik Rafa på mange måter, i det at han er en god taktiker og streng angående disiplin. Forhåpentligvis kan han lede England til suksess i fremtiden.

Nr.1 - Rafael Benitez
Når du skal velge den beste manageren du har spilt for må du se mot den som har gitt deg de beste stundene i din karriere, og for meg må det bli Rafa. Seieren i Champions Lezgue, FA-Cupen, seierene mot Olympiakos, Juventus og Chelsea ? Rafa har vært der hele tiden. Han har brakt mitt spill til et nytt nivå og forhåpentligvis kan han fortsette med det.
Rafa er en vinner. Han er ingen som skriker til deg, men er god til å forklare alt som kan skje i løpet av en kamp. Foran hver kamp er vi forberedt på alt. Han er en stor taktiker.