Rafa roser Skrtel

Rafael Benitez trekker spesielt frem spillet til Martin Skrtel etter uavgjort 0-0 på Stamford Bridge i går. Nå fokuserer manageren på de kommende cupkampene, samt å ta tre poeng mot Boro.

Martin Skrtel spilte utvilsomt sin beste kamp for Liverpool så langt, mot Chelsea i går, og var en av de rødes aller beste spillere. Det viser også avstemningen her på liverpool.no, hvor slovaken har sanket flest stemmer av samtlige så langt.

Sammen med Jamie Carragher sørget han for at Liverpools midtforsvar var potte tett, og unge Skrtel var svært god til å bryte foran sine motstandere og sette i gang angrep. Det er derfor ikke overraskende at manager Rafael Benitez finner grunn til å trekke frem sin nye stopper spesielt etter gårsdagens kamp.

- Skrtel dokumenterte god form, og jeg tror han vil bli enda bedre ettersom han stadig lærer mer engelsk, og dermed vil bli taktisk bedre ettersom han vil forstå sine lagkamerater bedre, uttaler manageren til liverpoolfc.tv.

Anfield-klubben er igjen oppe på femteplass på tabellen, tre poeng etter Everton, men med en kamp mindre spilt.

- Normalt er ett poeng borte mot Chelsea bra, men i første omgang hadde vi noen gode sjanser til å avgjøre kampen til vår fordel. Etter pause måtte vi forsvare oss mer, men det gjorde vi bra, og vi skapte også noen halvsjanser selv. Vi kunne ha tatt alle tre poengene, men det er ikke alltid like lett når du spiller mot et godt lag, uttaler Benitez.

- Jeg må si meg fornøyd med laget, og spesielt spillet i første omgang, da vi skapte noen virkelig bra muligheter. Crouch hadde noen gode sjanser, og som lag viste vi karakterstyrke og alle spillerne leverte oppofrende spill, noe som var veldig positivt, legger han til.

- Chelsea er et veldig bra lag, med gode spillere fra målvakten og helt frem. For meg var det positivt at vi klarte å skape de sjansene vi gjorde. Evnen til å ta vare på slike sjanser kan av og til være forskjellen på en seier og et uavgjort resultat. Isolert sett er det ikke ille med ett poeng i denne kampen, men når man har sjanser som vi hadde her må du likevel være skuffet.

- Planen var som alltid å vinne kampen, og vi spilte ikke for uavgjort. Vi angrep og gjorde nesten alt som vi behøvde for å vinne. Vi må nå fokusere på å ta tre poeng i hver ligakamp vi spiller fremover. Vi står også foran to viktige cupkamper, i FA-cupen og Champions League, så vi må også fokusere på dem.

- Når det gjelder tabellposisjonen, så må vi jobbe hardt videre og spille som mot Chelsea om det er mulig. Klarer vi det mot andre lag, er jeg sikker på at vi vil begynne å vinne kamper. Alle kamper er viktige for oss. Det spiller ingen rolle hvilken turnering det er i. Vi ønsker å bli blant de fire beste, og vi behøver å ta tre poeng i vår neste ligakamp hjemme mot Middlesbrough, avslutter Benitez.