Rafa ser mot superduo

Det er halvannen måned siden Steven Gerrard og Fernando Torres startet sammen, og nå håper Rafael Benitez at duoen skal få mer fart på et ineffektivt Liverpool.

5.oktober var Steven Gerrard og Fernando Torres med fra start mot Manchester City, og bidro sterkt til at man snudde 0-2 til 3-2. I rettferdighetens navn har de røde vunnet fem av sine sju ligakamper etter snuoperasjonen mot de himmelblå, men i de seneste ukene har man slitt med effektiviteten.

En tapte borte mot Tottenham etter å ha dominert i en time, en slet med å punktere kampen mot Bolton og i går greide man altså aldri å få hull på byllen mot Fulham.

Fernando Torres viste at han begynnere å nærme seg god form, et at de få positive røde tingene å ta med seg fra 0-0 kampen, mens Steven Gerrard kan bli spilleklar til onsdag mot Marseille etter å ha fått problemer med lysken. Rafa Benitez håper nå at klubbens to største stjerner skal bidra til at hans lag får et løft framover.

- En kunne se forrige sesong at samarbeidet mellom Torres og Gerrard var virkelig bra og det har vært tegn i høst på at det er i ferd med å bli enda bedre, sier Liverpools manager.

- Torres er tilbake etter skade og vi håper at Gerrard vil bli klar til å spille mot Marseille. Nå håper vi at begge kan holde seg skadefrie i lang tid framover.

- Som manager liker jeg ikke å peke ut enkeltspillere, men Gerrard og Torres har scoret noe slikt som 54 mål mellom seg siden de begynte å spille sammen. Det er klart at de er veldig viktige for oss.