Rafa setter ingen returdato for Torres

Benítez vil være tålmodig med Torres. Rafa tror de vil klare seg bra uten spissen nå også. Ikke alvorlig skade for Aurelio. Brassen kan ikke spille mer enn to, tre kamper på rad.

Rafael Benítez ønsker ikke å gi noen garantier for når Fernando Torres vil være tilbake i spill. I går ble det antydet at spissen vil være ute i to til tre uker, men manageren vil ikke legge noe press på 24-åringen etter den seneste hamstringskaden.
- Du kan ikke garantere for når han vil være tilbake. Jeg var med ham og fysioterapeutene for to minutter siden. Han jobber allerede, men det avhenger alltid av spilleren, uttaler Benítez til Liverpoolfc.tv.

- Det er en nedtur fordi vi har vært uten ham før. Vi har snakket om forståelsen mellom ham og Robbie Keane, og mellom ham og Steven Gerrard.

- Det er viktig å ikke legge for mye press på det og la ham fortsette å jobbe.

Benítez møtte Torres og klubbens medisinske personell for å se på hva som kan gjøres med den spanske landslagsspillerens stadig tilbakevendende skade.
- Det er bekymringsfullt fordi han har vært skadet før. Vi jobber med det medisinske støtteapparatet for å prøve å analysere årsaken og forsøke å unngå at det skjer igjen.

- Han var skarp, så det er ingen overraskelse. Det var slutten av kampen. Vi må gjøre øvelser og undersøke balansen.

Torres mister definitivt mandagens kamp mot West Ham og sannsynligvis kampene mot Blackburn, PSV og Hull. Liverpool har allerede klart seg brukbart uten spissens tjenester denne sesongen. Det ble seirer både mot Manchester United og Chelsea i hans fravær. Rafa tror at han skal håndtere situasjonen også denne gang.
- Vi har Keane. Da vi kjøpte ham, var det med plan om at han skulle score mål. Vi har også Dirk Kuyt, David Ngog og Ryan Babel. Forhåpentligvis kan de score nok mål, og vi kan snakke om Torres om tre ukers tid.

- Vi har vist nok kvalitet og viljestyrke uten ham. Forhåpentligvis kan vi klare det igjen.

Også Fabio Aurelio kom på skadelisten etter Marseille-kampen. Brasilianeren er ute i to uker med en strekk i den ene leggen. Han har vært svært plaget med skader etter overgangen fra Valencia sommeren 2006. Benítez avslører en av grunnene til at det har vært oftest rullering av spillere på venstrebacken denne sesongen.

- Problemet med Fabio er at han har behov for å spille uke etter uke. Det er ikke lett fordi han har hatt noen skader. Vi må kontrollere på ham.

- Han vet det er vanskelig. Vi forsøkte å beskytte ham. Vi kan brukee ham maksimum to eller tre kamper på rad.

- Det er ikke en veldig alvorlig skade, men det forhindrer ham i å få den kampformen han trenger.