Rafa skuffet over to tapte poeng

Rafael Benitez var ikke fornøyd med at Liverpool lot Atletico Madrid utligne i sluttminuttene. Småskader både for Keane, Gerrard og Alonso, men Keane er den eneste som må til legen.

Rafael Benitez var ganske bister etter kampslutt på Vicente Calderon i kveld. Han mente at hans lag hadde kastet bort to poeng i sluttminuttene.

- Vi kontrollerte kampen i første omgang og deler av andre omgang. Jeg er skuffet, ettersom vi hadde sjanser til å avgjøre kampen. Det er et problem når du leder kampen til det gjenstår sju minutter og så gjør du en tabbe. Da får du betale for det, uttalte han til reportere etter kampslutt i Madrid.

- Vi hadde plenty med situasjoner i og rundt sekstenmeteren, og burde ha fått mer ut av dem. Innhoppet til Aguero ga Atletico et større trykk, og vi forsvarte oss dårligere.

- Vi kunne ha spilt bedre. Når du får sjanser og ikke tar dem, kan det komme utligninger som denne. Vi spilte bra og hadde kontroll, men vi var for omstendelige i angrep. Noen ganger må du bare avslutte angrepene. Vi slo pasning etter pasning, og prøvde å slå den perfekte pasningen. Det betyr ingenting hvordan du scorer, bare du scorer.

- Det positive er at vi har sju poeng. Det er ingen dårlig posisjon å være i.

- Om noen hadde sagt meg før kampen at vi ville ha sju poeng etter kampslutt, da ville jeg ha vært fornøyd med det. Men når vi leder til det gjenstår sju minutter, og tar i betraktning sjansene vi hadde, så mener jeg dette var to poeng tapt.

Benitez avslørte også at det opprinnelig ikke var planen å bytte ut trioen Steven Gerrard, Xabi Alonso og Robbie Keane, men sier nå at alle har pådratt seg småskader. Manageren håper imidlertid at alle tre blir spilleklare til søndagens kamp mot Chelsea.

- De tre spillerne fikk alle tre problemer. Keane, Gerrard og Alonso var trøtte, og vi prøvde å bruke friske krefter. Vi prøvde å beskytte dem ved å bytte dem ut. Jeg tror ingen av dem er alvorlig skadet. Vi får vente og se hva diagnosene er i morgen.

- Robbie har et muskelproblem i lysken. Gerrard er okay. Han var bare veldig trøtt. Alonso fikk en smell i kneet. Vi får ta en sjekk på Keane. Han må til legen.

Benitez ønsket ellers ikke å spekulere i hva Fernando Torres kunne ha utrettet på sin gamle hjemmebane, om han hadde vært skadefri.

- Han var ikke her. Selvsagt er han en spesiell spiller, og med han på banen kunne det ha blitt en annen kamp. Men han var utilgjengelig, så det går det ikke an å tenke på.

Inne på stadion var alt bare fryd og gammen mellom de to lags supportere, men The Times rapporterer om en del stygge scener utenfor stadion før kampen. Om lag 900 Liverpool-supportere ble først nektet inngang fordi Liverpools tribuneseksjon ble overfylt. En del fans måtte vente til 25 minutter ut i kampen før de ble sluppet inn, og aggressivt politi gikk til angrep på noen av supporterne.