Rafa taus om Klinsmann-avsløringene

Rafael Benitez ønsker ikke å kommentere det faktum at Gillett og Hicks hadde linet opp Jürgen Klinsmann som hans arvtaker. Carra får være kaptein i sin kamp nummer 500.

Rafael Benitez må i dag innfinne seg med det faktum at Jürgen Klinsmann virkelig ble forespurt av klubbens eiere om å erstatte ham som manager. Dette ble som kjent bekreftet av Tom Hicks tidligere i dag.

Benitez nekter imidlertid å kommentere saken til Liverpool Echo.

Carra kaptein i sin kamp nummer 500
I stedet bekrefter manageren at Jamie Carragher vil starte morgendagens kamp mot Luton, en kamp som blir hans 500. for klubben, som kaptein. Carra vil bære kapteinsbindet i sin jubileumskamp, etter ønske fra Steven Gerrard.

- Jamie vil spille i morgen. Jeg snakket med Steven Gerrard, og han sa til meg at uansett om han skulle spille kampen eller ei, så ville han at Jamie skulle være kaptein. Så Carra vil være kaptein i morgen, sier Benitez til liverpoolfc.tv.

- La oss vise vinnervilje fra start av
Javier Mascherano ønsker å vinne FA-cupen, og er opptatt av at Liverpool viser vinnervilje fra start av i morgendagens omkamp mot Luton. Argentineren avslører at manager Benitez forlangte mer fra sine stjerner i pausen under kampen mot Middlesbrough. Nå håper han at de røde kan bygge videre på innsatsen som ble vist etter pause på Riverside.

- Vi spilt bra det første kvarteret mot Middlesbrough, men vi klarte ikke å holde det gående. De tok over, og tok ledelsen. Men i andre omgang viste vi større vinnervilje, og etter at vi utlignet hadde vi sjanser til å gjøre et vinnermål. Nå må vi jobbe hardt og tenke på neste ligakamp, for nå har vi ikke råd til å avgi flere poeng, sier Mascherano til Echo.

- I pausen sa manageren at vi måtte yte mer, og det gjorde vi. Vi er skuffet over at vi ikke klarte å utnytte at Arsenal spilte uavgjort. Men laget viste definitivt vinnervilje mot slutten, men vi må gjøre det fra start av, og ikke vente til i andre omgang.

- Fernando gjorde et fantastisk mål. Jeg var like bak ham da han skjøt, og det var en vakker scoring. Det ga oss en plattform. Nå må vi begynne å vinne igjen, for å få opp selvtilliten.

Sissoko interesserer Atletico
Ifølge spansk presse skal Atletico Madrid være den siste klubben i rekken til å vise interesse for Mohamed Sissoko.