Rafa utfordrer FA

Etter tumultene under og etter kampen på Stamford Bridge, mellom Man Utd og Chelsea, venter Rafael Benitez spent på reaksjonene fra det engelske fotballforbundet.

Rafael Benitez innrømmer at han fortsatt er bitter etter at Javier Mascherano totalt fikk en utestengelse på tre kamper etter først å ha fått to gule kort av dommer Steve Bennett og automatisk en kamp på sidelinjen, og siden ytterligere to kamper for å ikke ha forlatt banen umiddelbart men fortsatte med sine protester.

I et pulserende oppgjør på Stamford Bridge tok spillerne til Man Utd en meget felles og meget høylydt "diskusjon" med dommeren, da hjemmelaget fikk et avgjørende straffespark helt mot slutten av kampen. Noen av reservene til Man Utd, som løp seg ned etter kampen, skal også ha kommet i håndgemeng med ansatte hos Chelsea. Liverpools manager venter nå i spenning på å se hvilke følger dette vil få.

- Etter episoden med Mascherano, ga FA ham tre kampers suspensjon og sa at vi måtte gjøre det til eksempel for alle, forklarer Benitez.

- Jeg venter nå på løsningen etter hva som skjedde med Chelsea mot Manchester United, siden FA nå må gi et nytt eksempel til alle.

- De må være rettferdige. De må gi et eksempel til alle barn som ser på, å vise hvordan man skal oppføre seg på en fotballbane.

- Jeg snakker om episoder under kampen med dommeren, og om problemene etter kampen; hvordan man reagerte mot dommeren og etterpå med ansatte.

- Hendelsen med Mascherano var ingenting og ble gjort et eksempel av. Nå ser jeg et nytt eksempel. Jeg vil at FA er konsekvente.

- Vi vil nå se om dette gjelder for alle, og jeg snakker både om Chelsea og Manchester United. Jeg er fortsatt bitter over hva som skjedde med Mascherano.