Rafa venter på unnskyldning

Benitez ønsker å komme i gang med fotballen, men er fortsatt forbannet på FA. Manageren tror Steven Gerrard blir klar til onsdag, og hans egne kontraktsforhandlinger er pågående.

Rafael Benitez understreket på gårsdagens pressekonferanse at han bare var glad for at det ikke skulle spilles landskamper på en stund, men til dagsavisene innrømmer likevel spanjolen at han burde få en unnskyldning fra det engelske fotballforbundet på måten de har behandlet skadet til Steven Gerrard på.

Ifølge Liverpool Daily Post sendte både klubblege Mark Waller, som i tillegg til å jobbe for Liverpool også er lege for England U21, beskjed fra bussen tilbake fra Bolton om at Gerrard var skadet. Pressekontoret informerte også om at Liverpool var villig til å sende en kopi av røntgenbilder av skaden både via faks eller e-mail, men dette ble ikke godkjent av FA.

- Det ville vært fint å få en unnskyldning, men jeg forventer det ikke, sier Rafa.

- Gerrard er ikke klar til å spille mot Fulham, og det forklarer alt for meg. Det betyr at noen hos FA har gjort en stor feil.

- Under normale omstendigheter ville det vært hyggelig om noen ringte og kom med en unnskyldning, men jeg forventer ingen telefon.

- Det er ikke noe problem mellom meg og Fabio Capello. Vi hadde imidlertid rett. Gerrard kan ikke spille, slik at han var skadet slik som vi sa.

- Han arbeider nå med fysioterapeutene og har god fremgang. Jeg har en følelse av at han vil bli klar til onsdag.

- Eierne er fortsatt i kontakt med min agent, sier Liverpools manager om sin egen kontraktsituasjon. 

- De har hatt samtaler, har fortsatt kontakt og vil snakke sammen igjen. Vi venter på noe mer nytt om dette. Forhåpentligvis vil de snakke sammen igjen til neste uke og vi kan ha mer informasjon om dette da.

- Jeg har sagt tidligere at jeg ønsker å overlate alt dette til dem slik at jeg kan konsentrere meg om fotballen. Jeg ønsker ikke å miste konsentrasjonen.