Rafa vet lite om Standard Liege

Benitez har ikke fått sjekket mye om belgisk motstander, men understreker at morgendagens kamp kan bli tøff og har topp prioritering.

I et intervju med Liverpools hjemmeside gjentar Rafael Benitez at han syntes generalprøven mot Lazio var en god og positiv test for de røde, og at han nå vurderer stallen som bedre enn noen gang med unge spillere både på laget og som er i ferd med å bryte igjennom i førstelagstallen.

Onsdagens motstander Standard Liege starter også sin ligasesong førstkommende helg, men ifølge Rafa har man ikke fått mye ut av en treningskamp og en cupkamp som man har sett på etter trekningen ble foretatt. Liverpool stiller uansett med sitt beste mannskap i Liege, og om ikke det samme laget så i hvert fall et som vil ligne mye på det mannskapet som vant 1-0 mot Lazio.

- Vi har fått rapporter og vi har sett to kamper, men det er ikke lett. De hadde en kamp i Frankrike hvor de tapte 3-0, men den var helt annerledes enn 3-1 seieren de hadde i cupen mot Anderlecht, reflekterer Rafa om morgendagens motstander.

- De er virkelig farlige hjemme og det blir en tøff kamp for oss. Vi vet at vi må være godt forberedt.

- Dette dreier seg heller ikke bare om onsdag kveld. Vi vet hvor viktig denne delen av sesongen er og at det å kvalifisere seg til gruppespillet i Champions League er virkelig viktig for klubben. Nå tenker vi kun på Standard Liege og ikke ligakampen mot Sunderland.

- Jeg mener dette er den beste troppen vi har hatt siden jeg kom hit. Vi har nye ungdommer som Nemeth, Pacheco, Plessis, Insua og Ngog, i tillegg til Darby, Spearing og El Zhar. Det er også en rekke av de etablerte spillerne som er unge, som Pepe Reina, Javier Mascherano, Lucas Leiva, Ryan Babel, Martin Skrtel, Daniel Agger og Fernando Torres.

- Vi vil prøve å få en god start på sesongen som mulig. Vi vil prøve å bli bedre og kunne utfordre om ligatittelen.