Rafa vil sikre avansementet

Benítez sier til Echo at han har fortalt spillerne at han ønsker å sikre kvalifiseringen fra gruppespillet med seier på Anfield i morgen, og vil slå tilbake etter helgens skuffelse.

Dersom Liverpool slår Marseille i morgen kveld vil de sikre sin plass blant de siste 16 i Champions League - noe de har klart hver sesong med Rafa Benítez som manager. Uavgjort kan også være nok, dersom Atletico Madrid tar poeng i sin kamp mot PSV Eindhoven. Manageren akter ikke la noe være opp til tilfeldighetene, og vil gå offensivt ut for å sikre at Liverpool ikke skal måtte være avhengig av å få noe resultat for å gå videre i siste runde.

- Så klart vil det være viktig og langt bedre for oss dersom vi kan vinne i morgen kveld og være videre til utslagsrundene. Dersom vi går videre, vil det tillate oss å gå til den siste gruppespillskampen på en annen måte, og bruke stallen, sier Rafa til Liverpool Echo.

- Men vi vet at Marseille er et godt lag, og de vil prøve å gjøre det vanskelig for oss. Vi vet at de vant på Anfield i fjor, så det vil ikke bli lett.

Benítez ønsker også å se en positiv reaksjon fra laget sitt etter lørdagens målløse oppgjør mot Fulham. Han er glad laget hans har en kamp kort tid etter, for å komme over tilbakeslaget.

- Vi vet at støtten vi får fra våre supportere alltid har vært en av våre store styrker i denne turneringen, og forhåpentligvis vil det være det samme i morgen.

- Mot Fulham tror jeg alle var så skuffet fordi de forventet at vi skulle vinne, og vi endte opp med å miste to poeng. Det gjør de enda viktigere at vi vinne foran våre egne fans, alle får et løft.