Rafa vil ta tilbake tabelltoppen

Rafael Benitez satser på at Liverpool igjen skal trone øverst på Premier League-tabellen etter morgendagens kamper. Ryan Babel spår defensive gjester. Godt skadenytt for West Bromwich.

Rafael Benitez håper å ta tilbake tabelltoppen etter morgendagens kamp mot West Bromwich. Chelsea spiller borte mot Blackburn først på søndag, og Liverpool-manageren vet at kun tre poeng i morgen er godt nok for å holde følge med blåtrøyene i tetstriden.

- Du må viste karakterstyrke etter et tap. Klarer man å imponere i neste kamp, sender det ut et positivt signal. Som alltid når du ligger i teten, så ønsker du å forbli der lenge, uttalte Liverpool-manageren på dagens pressekonferanse på Melwood.

Møtet med West Bromwich er sesongens andre mot et nyopprykket lag. Liverpool klarte som kjent bare 0-0 hjemme mot Stoke i september.

- Som vanlig er alle kamper i Premier League tøffe. West Bromwich er sterke, men ønsker også å spille fotball. Det blir en interessant kamp. WBA vil nok legge seg dypt til å begynne med, og satse på kontringer. Men de vil nok gå for å gjøre mål de også, tror Benitez om morgendagens gjester.

På motsatt banehalvdel i morgen står den spanske midtbanespilleren Borja Valero. En spiller som Benitez kjenner godt til.

- Han er en god spiller, med mange kvaliteter. Han er dyktig, og en god proff., kommenterer Rafa.

Kampen byr også på gjensyn med Scott Carson.

- Vi fulgte godt med på hva Scott gjorde for Aston Villa i fjor, men han ønsket til syvende og sist å spille fast førstelagsfotball, så jeg tror han tok en smart avgjørelse ved å gå til West Bromwich. Han vil være fornøyd med å spille hver uke nå, og vi vil følge med på hvordan han gjør det fremover. Han er en ung keeper, som jobber hardt, så han vil bli bedre.

Babel forventer defensive gjester
Ryan Babel forventer at West Bromwich kommer til Anfield for å få med seg ett poeng i morgen. Hollenderen tror at gjestene vil legge seg dypt og prøve å forsvare seg etter beste evne.

- Vi møter West Brom, som blir en like vanskelig kamp mot Atletico-kampen. De fleste lagene som kommer til Anfield legger seg veldig dypt, men det er ikke noe problem i seg selv, selv om det er vanskeligere å skape sjanser da, sier hollenderen til Setanta Sports.

- Det er vanskelig å spille fotball når det andre laget ikke ønsker å spille fin fotball. Men det er opp til oss å finne ut hvordan vi skal håndtere det. Vi går gjennom treningsrutiner der vi terper på å håndtere slike situasjoner.

- Vi har bygd opp vår selvtillit de siste ukene, så det er viktig at vi holder koken nå. Derfor var det viktig å klare uavgjort mot Atletico på tirsdag.

Godt skadenytt for WBA
West Bromwich har fått gode nyheter på skadefronten bare ett døgn før de møter Liverpool. Portugiseren Filipe Teixeira er tilbake i full trening igjen etter å ha vært ute lenge med kne- og leggmuskelskader. I tillegg er også James Morrison tilbake i full trening etter at han måtte forlate banen med en ryggskade i Midlands-klubbens forrige kamp, og kan komme til å starte på Anfield i morgen.

- Filipe har trent i 3-4 dager nå, og det blir opp til manageren om han spiller på Anfield, sier assistentmanager Mark Venus til West Bromwich sitt offisielle nettsted.

- James Morrison sto over treningene tidlig i uken, men virker nå å være okay. Jeg tror han kommer til å spille, legger Venus til.