Ramsey i ferd med å glippe for Liverpool?

Cardiff City melder at de har mottatt bud fra tre Premier League-klubber på Aaron Ramsey, og at de har akseptert to av disse budene. Manchester United bekrefter at deres bud er akseptert.

Cardiff City bekrefter at de har akseptert bud fra to Premier League-klubber på stortalentet Aaron Ramsey. En spiller som Liverpool fikk avslått to bud på tidligere i vår.

Manchester United er den ene klubben som har fått budet sitt akseptert. BBC Sports tror den andre klubben er Arsenal. Andre kilder spekulerer imidlertid i at dette er Liverpool.

Manchester United har allerede annonsert at de har fått sitt bud akseptert. BBC Sports tror dette budet er i størrelsesorden £5M-£6M. Andre kilder hevder at United er villige til å betale £4.5M og låne spilleren tilbake til Cardiff for den kommende sesongen.

- Manchester United er glade for å kunne annonsere at klubben har kommet til enighet med Cardiff City om en transfer for Aaron Ramsey. Det gjenstår for oss å bli enige med spilleren om de personlige betingelsene, og spilleren må også bestå legetesten, står det å lese på Manchester Uniteds offisielle nettside.

Cardiff City sier imidlertid følgende i en pressemelding: "Vi kan bekrefte at vi har mottatt formelle bud fra tre Premier League-klubber på Aaron Ramsey. Aaron har fått tillatelse til å snakke med to av disse lagene. En av klubbene er Manchester United, men ingen avtale er underskrevet på dette tidspunkt og spilleren har ikke blitt enig med noen om personlige betingelser."

17-åringen må nå ta en avgjørelse om hvilken klubb han vil spille for.

Det hevdes altså at Manchester United vil låne Ramsey tilbake til Cardiff for den kommende sesongen, og det ryktes også at Liverpool skal være villige til å gjøre det samme.

Ramsey har kun spilt 22 kamper for Cardiff, men han har lenge blitt spådd en lysende karriere på fotballbanen.