Raskere tog fra London til Liverpool

For alle våre medlemmer som jevnlig reiser til Liverpool via London bringer Echo i dag en gladnyhet til torgs. Neste år vil togturen forkortes fra 2 timer og 30 minutter til ned mot 2 timer.

Utbedret skinnegang og raskere tog er årsaken til at reisetiden forkortes når de nye togene settes inn neste år. Ekspresstoget om morgenen vil fra da av bruke bare to timer og ett minutt mellom de to byene. Dette gjelder 07.15-toget fra Liverpool Lime Street til London Euston. Et tog som kun stopper i Runcorn, og som kan komme opp i hastigheter på 101mph.

Ni milliarder pund har blitt brukt på å ruste opp vestkystlinjen fra London, og det vil nå bli satt opp flere London-tog fra Liverpool og Runcorn i rushtiden. Den gjennomsnittlige reisetiden fra Lime Street til Euston vil bli redusert fra to og en halv time til to timer og åtte minutter. Mer enn 400 000 ekstra seter vil være tilgjengelige på denne strekningen hvert år, noe som bidrar til å redusere antallet overfylte tog. Det vil bli satt opp flere tidligtog på ukedager, og flere direktetog i helgene.

- Flere seter og redusert reisetid er en enorm gevinst for de reisende, uttaler daglig leder Tony Collins i Virgin Rail Group til Echo.