Real Madrid inn i kampen om Alonso?

Real Madrid ser ut til å vende blikket mot Alonso. Avgjørelse først etter EM. Itandje ønsker seg vekk. Swansea tror at et nytt låneopphold i sør-Wales vil være til det beste for Paul Anderson.

Juventus skal ha fått konkurranse fra Real Madrid i jakten på Xabi Alonsons underskrift, melder Liverpool Daily Post. Den spanske toppklubben innser at de ikke makter å hente Manchester Uniteds Cristiano Ronaldo etter at engelskmennene truer med å rapportere Real Madrid til FIFA over måten spanjolene skal ha gått frem i forsøket på å skaffe seg Ronaldo. Real Madrid ser seg nå om etter andre høyt profilerte spillere, og Alonso, med 40 A-landskamper for Spania, skal være en av disse. Juventus har blitt informert om at prisen på Alonso kan komme opp i £16M, men en slik prislapp vil ikke skremme Real Madrid, som var beredt til å sette ny verdensrekord i overgangssum for Ronaldo. Juventus skal ikke være villig til å legge mer enn £14M på bordet for spilleren som kom fra Real Sociedad for £10,5M sommeren 2004.

Spillerens agent, Inaki Ibanez, er i klar formening om at Liverpool står klar til å selge, men at en avgjørelse ikke vil bli tatt før etter EM. Alonsos partner, Nagore Aranburu, som fødte parets førstefødte i mars, sies å ønske en retur til hjemlandet.

Itandje vil vekk
Charles Itandje ønsker å forlate Liverpool. - Jeg har lært om dagliglivet i en stor klubb, men nå ønsker jeg å være ute der på banen, uttaler franskmannen ifølge tabloidavisen Daily Mail.
Portsmouth, Rennes og Lille sies å være interessert i keeperen som kom til Liverpool fra Lens sist sommer. 25-åringen fikk spille syv cupkamper for de røde i den nylig avsluttede sesongen.

Swansea håper på Anderson-retur
Swansea ønsker å låne Paul Anderson igjen, men den nyopprykkede Championship-klubben er klar over at også andre klubber er svært interessert i kantspilleren som imponerte på utlån på Liberty Stadium i forrige sesong. Swansea-manager Roberto Martinez tror at det vil være til det beste for alle parter om kantspilleren også spiller i sør-Wales også neste sesong.
- Paul er Liverpool-spiller, og de vil få siste ord i saken, uttaler Martinez til Western Mail.

- Ettersom han gjorde det så bra for oss, har han skapt stor interesse i sommer.

- Vi har hele tiden sagt at vi ønsker å få ham tilbake grunnet hva han gjorde for denne klubben og hva han byr på som spiller. Vi vet at han vil bli god nok på det neste nivået.

- The Championship vil hjelpe Paul med utviklingen som spiller. Vi tror at vi kan hjelpe ham med å knappe inn på avstanden mellom der han nå befinner seg og Liverpools førstelag.