Real Madrid interessert i Agger

Agger står øverst på ønskelisten til den spanske storklubben. Spillerens agent vil ikke kommentere uttalelsene. Seier for Gulácsi. Oppdrag for Dalla Valle.

Daniel Agger står øverst på ønskelisten til den spanske storklubben Real Madrid. Det bekrefter klubbens visepresident overfor danske Kunsport.dk.
- Han er en spiller som vi har sett på i lang tid, og det er sannsynlig at vi vil by på ham i januar. Han er en verdensklassespiller, og han ville uten tvil passe godt inn i systemet vårt. Det vi har bruk for i øyeblikket er en forsvarer og en spiss, og i øyeblikket står Agger øverst på ønskelisten vår, sier Jose Angel Sanchez til Kunsport.dk.

Samtidig avslører Sanchez at Real Madrid ønsket å kjøpe midtstopperen allerede i sommer, men alt styret rundt salget av Robinho forhindret spanjolene å følge opp interessen.
- Vi hadde allerede planer om å kjøpe Agger i sommer sammen med en rekke andre spillere. Men Robinho-saken fikk dessverre så mye oppmerksomhet, og krevde så mye ressurser fra klubbens side, at vi ble nødt til å gi opp planene om å lansere et bud på Agger og andre spillere som vi hadde i tankene, avslutter Sanchez.

Daniel Aggers agent Per Steffensen er svært ordknapp når det gjelder uttalelsene fra Real Madrid.
- Jeg har ingen kommentarer til det, uttaler Steffensen til Onside.dk.

Onside.dk: - Har dere hørt fra Real Madrid?
- Ingen kommentar.

Onside.dk: - Hvorfor tror du at Real Madrid lekker slik informasjon?
- Det har jeg ingen kommentarer til, svarer Steffensen.

Agger har vært linket bort fra Liverpool de seneste ukene, men uttalte tidligere i uken at han ønsker å bli værende på Anfield for å kjempe om en plass på laget.

Seier for Gulácsi
Péter Gulácsi spilte hele kampen og reddet mesterlig på overtid da Ungarn U20 beseiret Italia U20 2-1 i en privatlandskamp i Kecskemet i går.

Landslagsoppdrag for Dalla Valle
Lauri Dalla Valle er tatt ut i Finlands U19-tropp til EM-kvalifiseringskamper mot Israel, Portugal og Bulgaria i perioden 14.-19. oktober. Kvalifiseringen arrangeres som en miniturnering i Portugal.