Reid ikke klar for Anfield

Sunderlands siste kjøp ikke tilgjengelig, men gjestene fra nordøst vil likevel ha med nye og skadefrie spillere til Merseyside. Fansen vil aksjonere igjen.

Richardson og ny svenske
Andy Reid gikk i går til Sunderland fra Charlton for £4M, men midtbanespilleren vil ikke være klar for møtet på Anfield i morgen på grunn av en skade. Dwight Yorke er også ute med skade til tillegg til langtidskadede Edwards, Wallace, Higginbotham og Leadbitter. Greg Halford og Graham Kavanagh er ute på lån.

Kieran Richardson kan imidlertid være tilbake på laget igjen etter å ha blitt friskmeldt etter en hamstringskade, mens Michael Chopra er spilleklar etter suspensjon.

I tillegg kjøpte Roy Keane også spillerne Phil Bardsley, Jonny Evans, Jean-Yves M'voto og Rade Prica i januar. Sistnevnte er en svensk angriper som scoret nylig i debuten mot Birmingham. - Han (Prica) gjorde det bra, sa manager Keane. Det er alltid bra for en angriper å score i den første kampen, og han var uheldig som ikke fikk et par til. Han har et lavt tyngdepunkt og virker å være en god proff.

- Da vi spilte mot dem tidligere i sesongen ble jeg spurt om de kunne vinne ligaen, og med et United som ikke hadde noen god start trodde jeg de hadde en sjanse med de nye spillerne de hadde, svarte Roy Keane på spørsmål om Liverpool.

- Premier League er imidlertid en tøff liga og du kan aldri ta noe for gitt. De har spilt for mange uavgjorte kamper, men jeg er sikker på at de ser fram til at vi kommer dit i morgen.

- Jeg kommer ikke til å se på ligatabellen. Jeg ser på spillerne de har, den briljante manageren de har, historien og fansen - du er nødt til å respektere alt det.

- Når alt kommer til alt vil vi likevel reise dit å tenke at det er elleve mot elleve, så la oss gi dem en kamp. Jeg håper spillerne vil like å spille der. Jeg skulle ønske jeg var ute på banen, det vil trolig være mer sikkert å være der!


Protest fra supporterne
Som følge av møtet for supporterne i går, hvor organisasjonen "Sons of Shankly" så sitt lys, vil det bli foretatt aksjoner i forbindelse med kampen Liverpool v Sunderland i morgen.

+ En pressemelding vil bli sendt ut lørdag morgen, og det vil bli delt ut en brosjyre med informasjon utenfor stadion.

+ Det vil bli satt ut "streikevakter" utenfor suvenirbutikken på Anfield, hvor fans vil bli oppfordret til å boikotte å handle.

+ En protestaksjon vil bli holdt på stadion, fra kampen blåses av og i minimum 15 minutter. Protesten er mot Gillett og Hicks, over deres løgner og intensjoner om å gi klubben en enorm gjeldsbyrde.