Reina mot Carson

Reina ser frem til å møte Carson igjen. Liverpool vil alltid stå på til siste slutt. Carson skuffet over at han ikke fikk en skikkelig sjanse i Liverpool, men håper at WBA kan overraske i morgen.

I morgen får The Kop et gjensyn med nok en tidligere Liverpool-spiller. Scott Carson vokter målet for West Bromwich. Carson fikk ni førstelagskamper for de røde, og ble også utlånt til Sheffield Wednesday, Charlton og Aston Villa i sin tid i klubben. Pepe Reina var stort sett mannen som holdt Carson utenfor førstelaget.

- Det var ikke på grunn av meg. Det var grunnet managerens avgjørelse, ler Reina.

- Jeg er bare heldig fordi jeg er her fremdeles. Jeg synes Scotty er en stor keeper. Det vil bli godt å se Scotty tilbake på Anfield. Jeg er sikker på at fansen vil gi ham en spesiell velkomst, noe han fortjener.

- Jeg er sikker på at han ønsker å gjøre det bra fordi han kommer tilbake til sin tidligere klubb. Alle spillere ønsker å gjøre det bra på slike dager.

- Vi kjenner alle til Scottys kvaliteter. Vi må spille bra for å score på ham. Det vil være en fornøyelse å spille mot en toppkeeper som ham.

På tirsdag spilte Reina mot Atlético Madrid, klubben hans far Miguel spilte for på 1970-tallet. Selv om det var spesielt for 26-åringen insisterer han på at det ville vært enda bedre om Liverpool hadde klart tre poeng.

- Resultatet var definitivt rettferdig. Vi fortjente kanskje mer fordi vi hadde et par sjanser, men ballen ville ikke i mål for anledningen.

- Det er alltid en flott opplevelse å spille i Champions League uansett motstander, men siden Atlético Madrid er et spansk lag og at det er laget min far spilte for i lang tid, så er det trolig flottere.

- Det viktigste er ikke hvilket lag vi møter, men å fortsatt være med i turneringen. Det er en viktig turnering, og kampene der er veldig spesielle.

Liverpool kjempet seg tilbake fra 0-1 til 1-1 mot Atlético. De røde lå også under mot Manchester City, United, Wigan, Middlesbrough og Marseille. De kampene endte til slutt med seier. Reina mener at oppgjøret mot Atlético ga et nytt bevis på at merseysiderne ikke aksepterer et tap.

- Vi så med Chelseas resultat her om dagen at det ikke finnes enkle kamper i Champions League, og det er derfor vi prøver vårt ypperste for å vinne hver kamp

- Vårt seneste comeback ble ikke fullført. Vi vant ikke kampen, men igjen viste vi vinnermentaliteten og besluttsomheten som finnes i dette laget.

- Det er hva Liverpool handler om. Du trenger ikke gi opp før siste fløytesignal. Denne klubben har vist mange, mange ganger i historien at man kan vinne kamper ved å holde det gående helt til siste slutt, selv når det ser ut til at man ikke kan vinne.

Reina tror man slipper å komme under mot West Bromwich. Sisteskansen insisterer på at man har lært fra sist helgs tap.

- Man må lære av tap like mye som man lærer av seirer. Nå må vi holde det i gang og sørge for at vi finner tilbake så snart som mulig.

Carson skuffet over ikke å få sjansen på Anfield
Scott Carson synes det er synd Rafael Benítez ikke ga ham tillit på Anfield. Keeperen mener manglende erfaring var grunnen. Nå håper han at West Bromwich kan overraske på Anfield.

- Jeg har ingen sure miner overfor Liverpool. Jeg hadde en fin tid der, uttaler Carson til West Bromwich' Albions offisielle nettsted.

- Jeg var der i tre år. Jeg synes jeg aldri fikk sjansen til å bli nummer 1. Jeg var bak Jerzy Dudek og så kom Pepe Reina. Jeg har ikke noe å klage på når han spilte fordi han er stadig en av de beste keeperne.

- Det var da jeg tenkte at det beste var å flytte på seg og se meg om etter en klubb hvor jeg kunne slå til ro.

- Jeg var ung da jeg kom til Liverpool. Manageren vurderte meg aldri, trolig grunnet min manglende erfaring. De ville trolig likt å ha meg på benken de neste årene for å utfordre Reina.

- Jeg er ikke en som bare sitter på benken og tar i mot lønnen. Jeg vil heller gjøre alt jeg kan for å komme på banen en lørdag.

- Det var en god læretid for meg. Liverpool ga meg mulighetene til å gå på lån og vise folk hva jeg kan. Forhåpentligvis kan jeg komme dit i morgen og ha en god kamp.

- Hvis vi kan frustrere dem, vet man aldri hva som skjer. Forhåpentligvis kan jeg få til et par redninger og gi alle litt selvtillit.

- Jeg kommer til å ta fatt på kampen akkurat som en annen kamp. Jeg skal forsøke å spille bra.

- For Albion vil det være stort å komme til en plass som Anfield og få et resultat. Det vil gi oss selvtillit og kanskje sparke i gang sesongen vår.