Reina tror på bedre tider

Målvakt Jose Reina holdt nok en gang nullen i går. Nå håper og tror han at solid forsvarsspill og ett poeng i London skal vise seg å bli vendepunktet etter en periode med svake resultater.

Målvakt Jose Reina tror at poenget mot Chelsea i går kan være vendepunktet for Liverpool etter en periode med svak ligaform. Sisteskansen fikk svært lite å henge fingrene i på Stamford Bridge, og følte at han og hans lagkamerater fant den rette balansen mellom forsvar og angrep, som var Liverpools varemerke innledningsvis denne sesongen.

- Vi spilte virkelig bra, og skapte noen sjanser. Uavgjort er alltid et godt resultat på Stamford Bridge, uttaler han til liverpoolfc.tv.

Så selv om Liverpool fortsatt har til gode å score på "brua" på åtte kamper under Rafael Benitez, er Reina optimist. Dette var tross alt første gangen at Anfield-klubben unngikk liganederlag på bortebane mot et av de tre andre topplagene etter at spanjolen tok over som klubbens manager sommeren 2004.

- Det er alltid vanskelig å slå Chelsea på deres bane. Jeg tror det er fire år siden Liverpool sist klarte det. Det er en vanskelig bane å spille på, mot et virkelig topplag, så vi må være veldig godt fornøyde med resultatet og en del av tingene vi fikk til i denne kampen, sier Reina.

Det sier litt når Chelsea ble buet av banen av eget publikum, selv om de fortsatt har sin gode statistikk på hjemmebane inntakt. De har nå spilt 76 hjemmekamper uten å tape, og på de siste 31 kampene har de blå tapt bare en gang.

For Reina var det en ny kamp uten baklengs. Liverpool har faktisk bare sluppet inn åtte mål på 13 bortekamper i ligaen denne sesongen, og har på dette punktet den beste statistikken av alle i Premier League.

- Nå må vi oppnå minst like gode resultater hjemme på Anfield fremover, og begynne og vinne kamper der. Vi må fortsette å spille som dette, med et solid forsvar samtidig som vi skaper sjanser fremover på banen, avslutter Reina.