Reina vil helst slippe straffespark

Pepe Reina ble helt både da Liverpool vant FA-Cupen i 2006 og Chelsea ble sendt ut av Champions League i fjor, men keeperen håper de røde kan avgjøre før eventuelle straffespark.

Han blir regnet som et av de aller beste til å redde straffespark, og redninger fra Arjen Robben og Geremi åpnet for at Dirk Kuyt kunne sende Chelsea ut av Mesterligaen forrige sesong. Hvis det skulle bli 1-1 etter 90 minutter og ekstraomganger, vil Liverpool vite at man i Pepe Reina har en potensiell matchvinner i en straffespark-konkurranse. Hovedpersonen selv ønsker imidlertid at man slipper å bli utsatt for en slik påkjenning en gang til.

- Du vet aldri med straffer, forklarer Pepe til Liverpool Echo. - Hvis vi kan gå videre uten å gå igjennom det vil det være mye bedre for helsen til våre supportere.

- Det viktige i fotball er å gjøre mål og å vinne. Torres og Gerrard kan bli helter, men jeg ønsker ikke å være i en situasjon som foran West Ham og Chelsea i fjor.

- Hvis vi er ærlige er Chelsea favoritter. Vi respekterer dem, men samtidig vet vi at vi kan slå dem. Vi har tro på at vi kan komme til finalen, og det er min melding til supporterne.

- Vi var det beste laget i den første kampen, men når alt kommer til alt er det resultatet som teller. Samtidig er vi bare halvveis. Vi vil angripe siden vi behøver en scoring, men jeg tror også Chelsea vil være på jakt etter et mål.

- Vi har scoret i hver eneste bortekamp i Champions League denne sesongen, og vi har tro på at vi kan greie det igjen. Med den erfaringen vi har vil det bli vanskelig for dem hvis vi kan score først.