Reina vil ikke hvile

Jose Reina har satt seg som mål å spille samtlige ligakamper denne sesongen, men frykter nå at Benitez vil sette ham på benken i morgen. Reservene får bortekamp mot Accrington.

Jose Reina har spilt samtlige ligakamper for Liverpool i år, og ber nå manager Rafael Benitez om å få vokte buret også i morgendagens kamp mot Birmingham. Reina insisterer på at han ikke trenger hvile nå, og har satt seg som mål å bli den første Liverpool-spiller siden Jamie Carragher i 2004/05 til å figurere i samtlige ligakamper.

- Jeg ønsker å spille alle kamper, ja hvert minutt av alle kamper, slår han fast til Liverpoool Echo.

- Når du spiller for en stor klubb som Liverpool vet du at det ikke er noen selvfølge å få spille samtlige kamper, men så langt har jeg spilt alle våre ligakamper denne sesongen, og det håper jeg å få fortsette med.

- Alle spillere ønsker å spille alle kamper. Jeg vet at manageren vil gjøre forandringer på laget mot Birmingham i morgen, akkurat som han gjorde mot Fulham forrige helg. Men jeg håper jeg ikke er en av de endringene. Jeg kan hvile i sommer. Nå ønsker jeg bare å spille, sier spanjolen.

En Liverpool-seier på St. Andrews i morgen vil bety at fjerdeplassen i ligaen er sikret, og dermed også kvalifiseringsspill til neste års Champions League.

- Birmingham kjemper for å unngå nedrykk, så dette er en viktig kamp for dem også. Men det er også en nøkkelkamp for oss, ettersom vi har mulighet til å sikre oss fjerdeplassen.

- Vi stiller nok med et helt annet lag enn det som spilte semifinale mot Chelsea på tirsdag, på grunn av returkampen på Stamford Bridge i neste uke. Men vi vet at de spillerne som slipper til vil være gode nok til å slå Birmingham.

- Vi ønsker ikke å dvele ved det som skjedde på tirsdag. Vi kan lære av det, og prøve å sørge for at det ikke skjer igjen, men nå handler det bare om å få skuffelsen ut av systemet gjennom å spille nye kamper. Derfor hadde det vært fint å få spille mot Birmingham i morgen.

Liverpool Echo er usikker på om Reina blir bønnhørt av manager Rafael Benitez, men lokalavisen føler seg sikre på at kvartetten Steven Gerrard, Fernando Torres, Javier Mascherano og Jamie Carragher blir hvilt med tanke på returkampen mot Chelsea.

Capello skryter av Rafa
Englands landslagssjef Fabio Capello mener at Rafael Benitez sammen med landsmannen Juande Ramos i Tottenham har bidratt til å revolusjonere Premier League. Dette sier italieneren i et intervju med den spanske sportsavisen Marca.

- De har implementert ny filosofi, og flere touch på ballen i stedet for bare lange baller. Det er bra for engelsk fotball, siteres Capello.

- Liverpool har aldri hatt en spiller som Torres før. Han spiller fenomenalt godt. Han kan bli en av de store stjernene i sommerens EM. Han er inne i en god periode, og har blitt en bedre avslutter enn han var i Atletico Madrid.

Reservene får bortekamp mot Accrington
Mandag kveld skal Liverpools reservelag spille semifinale mot Accrington Stanley i Lancashire FA Canterbury Senior Cup. Liverpool var opprinnelig satt opp med hjemmekamp på akademiet i Kirkby, men det ser nå ut som om disse planene er endret. Accrington Stanley opplyser i alle fall nå på sine offisielle nettsider at kampen blir spilt på deres bane, Fraser Eagle Stadium, mandag kveld klokken 19.00 lokal tid.

Dersom Liverpool klarer å vinne denne semifinalen, blir det finale mot Manchester Uniteds reservelag. United slo nemlig Boltons reserver 2-1 i den andre semifinalen i går kveld.

Uheldige Barragán
Tidligere Liverpool-back Antonio Barragán, nå hos Deportivo La Coruna, har pådratt seg en alvorlig båndskade i kneet, og må belage seg på et skadeopphold på mellom seks og åtte måneder. Barragán har blitt operert ved en klinikk i Barcelona, der det ble konstatert delvis avrivning av korsbåndet i høyrekneet.