Reservemestrene i lykkerus

Liverpools reservelag sikret seg sitt tredje trofé for sesongen da de i går kveld ble nasjonale mestere. Fra før har de vunnet serien og Dallas Cup.

Liverpools reservelag ble i går kveld nasjonale reserveligamestre etter at de slo Aston Villa 3-0 i playoff-finalen på Anfield. I dag soler hovedpersonene seg i glansen av et skinnende trofé.

- Dette var en flott prestasjon. Vi har helt siden vi møttes under preseason sagt at dette var målet vårt, og spillerne viste en flott holdning og la ned en stor innsats ute på banen. At vi nå er mestere, er et resultat av det harde arbeidet vi har lagt ned fra dag en av. Det var ingen enkel kamp, og Villa spilte spesielt bra i begynnelsen av andre omgang. De satte oss under hardt press, men vi var heldige samtidig som vi forsvarte oss godt til tider. Vi kom oss inn i kampen igjen, og tok vare på sjansene våre, konstaterer trener Gary Ablett til liverpoolfc.tv.

- Vi møtte et rutinert lag, men våre unge spillere lot seg ikke affisere av det. Vi har noen veldig gode, unge spillere.

Scouseren Jay Spearing var skadet og kunne ikke spille gårsdagens finale, men er i dag likevel overlykkelig over hva hans lagkamerater har oppnådd.

- Det var selvsagt skuffende for meg personlig å miste finalen, men jeg er henrykt over at guttene gikk hen og vant den. Jeg har akkurat begynt med løpetrening igjen etter skaden, og hadde finalen kommet et par dager senere kunne jeg kanskje ha spilt. Men slik ble det ikke.

- Laget klarte det vi hadde satt oss som mål å klare, og vi holdt nullen mot et veldig godt Villa-lag. Det er en stor prestasjon, og vi gjorde også noen flotte mål. Det var stort å være på Anfield og overvære dette. Dette laget jobber veldig hardt for hverandre, og vi har blitt veldig gode venner i løpet av sesongen.

Spissen Jordy Brouwer gjorde det viktige 2-0 målet midtveis i andre omgang, og det foran The Kop.

- Dette må være det beste øyeblikket i mitt liv. Det er flott å score i enhver kamp, men å score foran The Kop er en opplevelse av en annen verden. Aston Villa stilte med 4-5 førstelagsspillere, og vi hadde kun Lucas, så vi gjorde en stor prestasjon ved å vinne 3-0. Alle vet jobben sin i dette laget, og vi har bevist at vi er et godt lag, sier nederlenderen.