Reservene til finale

Daniel Pacheco, Andras Simon og Krisztian Nemeth scoret målene da Liverpool vant 3-0 mot Accrington Stanley og møter nå Man Utd i finalen i Lancashire County Cup.

Trener Gary Ablett fikk sentrale spillere som Ronald Huth og Jay Spearing skadet i 1.omgang, men innbytteren Dani Pacheco (bildet) sørget likevel for ledelse til pause.

I 2.omgang scoret ungarerne Andras Simon og Krisztian Nemeth da de røde sikkert vant semifinalen, men dog ikke uten dramatikk. Ryan Flynn fikk se det røde kortet da han handset på streken, men Dean Bouzanis reddet det påfølgende straffesparket. Vertene Accrington avsluttet også med ti mann.

Liverpool vil nå håpe at Huth og Spearing kan bli spilleklare til finale mot den sørlige ligavinneren Aston Villa til neste onsdag.

I Lancashire County Cup skal man spille finale mot Man Utd. Dato er foreløpig ikke fastsatt.

Liverpool: Bouzanis, Darby, Kelly, Huth (Insua 24), Irwin, San José, Spearing (Pacheco 33), Flynn, Simon, Lindfield, Brouwer (Nemeth 77).