Riera går for gruppeseier

Albert Riera synes at Liverpool fortjente det ene poenget mot Atletico Madrid i går, og mener at de røde nå bør satse på å vinne gruppa.

Etter 1-1 mot Atletico på Anfield i går, mener Albert Riera at Liverpool nå må satse på å sikre seg full poengpott på de to gjenstående gruppespillkampene, for å ta førsteplassen i gruppe D.

De røde har Marseille på Anfield og PSV Eindhoven i Nederland som sine to siste kamper, mens Atletico Madrid får en tøff bortekamp mot Marseille i siste spillerunde.

- Poenget vi tok mot Atletico var definitivt veldig viktig for oss. Vi visste før denne kampen at vi med seier kunne være sikret avansement. Det skjedde ikke, men uavgjort er tross alt et godt resultat. Det betyr at vi fortsatt har like store muligheter til avansement, selv om vi har en kamp mindre å gjøre det på, uttaler Riera til Echo.

- Vi kommer imidlertid til å gjøre alt som står i vår makt for å vinne våre to siste kamper, ettersom vi ønsker å vinne gruppen, legger han til.

I Atletico-leiren var man forbannet over det sene straffesparket som sikret Liverpool det ene poenget. Riera mener imidlertid at de røde fortjente ellevemeteren etter å ha blitt snytt for to klare straffespark tidligere i kampen.

- Noen ganger unnlater dommerne å blåse på soleklare straffespark, og andre ganger blåser de når ting ikke er så opplagt. Slik er fotballen.

- Vi hadde sjanser i første omgang, og vi prøvde å avgjøre kampen tidlig. Men vi lykkes ikke. Vi spilte ikke spesielt bra, og noen ganger er det slik.

- Dersom vi hadde gjort det første målet, tror jeg det hadde blitt en annen kamp. Når de scoret først, medførte det at de kunne spille med flere spillere bak ballen for å gjøre livet surt for oss. I andre omgang skapte vi flere sjanser, så selv om vi var litt heldige mot slutten mener jeg vi fortjente det ene poenget, avslutter venstrevingen.

Det er straffesparkeksekutør Steven Gerrard helt enig i.

- Jeg tror vi hadde noe slikt som 22 skudd på mål. Det var stunder mot slutten av kampen der vi kanskje trodde at vi ikke skulle få mål. Men dette laget har nå vist ved så mange anledninger at vi spiller til siste fløytesignal, og vi fikk belønning for det også denne gangen, sier lagets kaptein til Echo.