Riera håper på flere stjernetreff

Albert Riera leverte en god søknad til sesongens vakreste Liverpool-mål mot PSV Eindhoven i går kveld. Nå drømmer spanjolen om flere stjernetreff fra distanse.

Etter gårsdagens fantastiske langskudd mot PSV Eindhoven lover Albert Riera å prøve lykken fra distanse hyppigere. Vingen gjorde Liverpools andre mål med et skudd fra over 25 meter som føk inn i krysset bak Andreas Isaksson.

- Det var et veldig viktig mål med tanke på å vinne kampen. Vi er videre i Champions League som gruppevinnere, og vi er veldig lykkelige, kommenterer Riera til Liverpoolfc.tv.

- Det vil nok gå lang tid før jeg scorer et slikt mål igjen, legger han til.

- På trening har vi snakket om å skyte mer fra distanse. Noen ganger prøver jeg, og lykkes. Andre ganger går det ikke like bra.

- Jeg befant meg i en flott posisjon, og prøvde bare lykken. Jeg må prøve å skyte slik hyppigere. Spillere som Stevie og Xabi prøver seg ofte på langskudd, og har scoret noen fantastiske mål.

- Det kan være en god idé av og til, og skyte på denne måten. Spesielt på Anfield der mange lag legger seg dypt og kompakt for å forsvare seg, kan det være vanskelig å komme til sjanser på andre måter.

Riera var en av Liverpools beste spillere i går kveld, men spanjolen er ikke så opptatt av å fremheve seg selv.

- Jeg er glad for å kunne hjelpe laget. Senest i helgen ble jeg vraket av manageren. Det eneste jeg tenker på er å hjelpe laget. Det er det viktigste.

- Vi har selvtillit til å fortsette og spille på denne måten. Vi har virkelig stor tro på oss selv.