Riera har mer på lager

Albert Riera har spilt bra i den røde trøya, men vet at han fortsatt kan bli bedre. Liverpool må jobbe hardt for å holde seg i toppen av tabellen. Crouch håper Liverpool vinner ligaen.

Albert Riera har gjort et godt inntrykk etter overgangen fra Espanyol i sommer. Kantspilleren mener han vil vise enda bedre takter når han blir bedre kjent med Liverpools spillestil.
- Jeg vet jeg fortsatt kan bli bedre, sier Riera til Liverpool Echo.

- Den beste måten å komme videre på er å tro at du kan bli bedre og gi mer til laget. Det er slik jeg er.

- Jeg vet at jeg kan gi mer. Jeg har spilt mindre enn ti kamper for laget, og jeg vet at jeg kan forbedre meg.

- Det er det samme for alle spillerne i Premier League. Hvis du har talent og du er forberedt på å arbeide hardt, da kan du lykkes her og du kan bli bedre.

- I Liverpool trener vi hardt hele tiden. Dette gir oss alle en sjanse til å bli bedre, spesielt de spillerne som ikke har spilt mye i dette landet.

- Men det viktigste er at laget vinner og hva som skjer akkurat nå.

Etter 1-0-seieren mot Chelsea blir Liverpool betraktet som en utfordrer til Chelsea og Manchester United, selv det har blitt spilt kun ni kamper.  Riera er glad for at de røde har kommet godt i gang med sesongen, men vet at det vil telle lite med mindre de følger det opp med enda flere seirer.
- Før søndagens kamp snakket alle om Chelsea og det faktum at de var på tabelltopp og ubeseiret hittil denne sesongen. Vi var i samme situasjon, og kanskje folk nå vet at vi også er et godt lag. Vi ønsker å holde oss i toppen av ligaen.

- Hvis så skal skje, må vi jobbe hardt i kamper og på trening. Vi må gjøre de samme tingene som har hjulpet oss til den posisjonen vi befinner oss i akkurat nå.

- Vi vet det blir tøft. Premier League er meget konkurransedyktige. Vi må jobbe hardt i hver kamp, ellers så kan vi falle av.

- Portsmouth vil bli en vanskelig kamp for oss. De vant FA-cupen sist sesong, er i Europa og har hatt noen gode resultater denne sesongen. Men vi har selvtillit og spiller på foran våre egne fans. Vi må prøve og få et godt resultat.


Crouch håper på Liverpool
Peter Crouch møter gamle lagkamerater når Portsmouth i kveld gjester Anfield. Han håper at Liverpool vinner ligaen denne sesongen.
- Jeg er Portsmouth-spiller nå, og vi kommer til Anfield for å prøve å få et resultat, uttaler Crouch til Liverpool Echo.

- Jeg vet hvilken fantastisk klubb Liverpool er, og jeg føler meg fremdeles privilegert som har spilt for dem.

- Jeg har mange gode minner fra stedet, og fansen var alltid gode med meg. Fansen fortjener suksess, og jeg ville like om Liverpool kunne vinne ligaen for dem. De har ventet så lenge på det.