Riera på landslaget

Et forfall i den spanske landslagtroppen har gjort at Albert Riera har blitt kalt inn til VM-kamper. Ingen ny kontrakt bekymrer ikke Benitez.

Albert for Spania
Diego Capel fra Sevilla har meldt forfall til Spania bortekamper mot Estland og Belgia, noe som har gjort at landslagssjef Vicente Del Bosque har kalt inn Albert Riera som erstatter.

Riera har fem landskamper for Spania, men kom ikke med i troppen til Euro 2008. Venstrevingen har hatt en meget bra start for Liverpool og altså fått en tidlig bonus i og med uttaket til disse VM-kampene.


- Ønsker å være her i mange år
Liverpool ligger i toppen av Premier League, og overskriftene rundt klubben har i det siste konsentrert seg om det sportslige og ikke ulmende konflikter blant klubbens eiere og øvrig ledelse i Liverpool FC.

Det har imidlertid ikke vært noe mer snakk om en ny kontrakt for manager Rafael Benitez. Tom Hicks gjorde i vinter sine hoser grønne ved å hevde at han var villig til å forlenge avtalen for spanjolen med et år, men hadde ikke mulighet til å gjøre det siden partner George Gillett ikke ville godkjenne det.

Kontrakten til Rafa går ut sommeren 2010 og han er altså bare bundet i drøyt halvannen sesong til med Liverpool FC, men det skal ikke bekymre manageren nevneverdig.

- Jeg prøver å være pragmatisk angåede det hele og bare konsentrere meg om det jeg kan gjøre noe med. Det gjør det ikke noe mer vanskelig for meg å planlegge for fremtiden. Jeg kan bare styre det som skjer ute på banen og prøve å gjøre troppen sterkere. Hvis jeg kan gjøre det, da vil også ting bli lettere i fremtiden, sier Benitez til The Times.

- Jeg er veldig fornøyd og har to år igjen (helt korrekt noe kortere tid) av min kontrakt, og jeg prøver nå å gjøre min jobb best mulig. Jeg har alltid sagt at jeg ønsker å være her i mange år og det er fortsatt min tanke.