Riera tilbake i søkelyset

Rafael Benitez har igjen kastet sine øyne på Espanyols venstreving Albert Riera, etter tilsynelatende å ha gitt opp Gareth Barry. Det melder Liverpool Echo i dag.

Håpet om å sikre seg Gareth Barry svinner for Rafael Benitez, og spanjolen skal nå vurdere å hente Albert Riera fra Espanyol i stedet. En annen kandidat som vurderes er Middlesbroughs Stewart Downing. Dette melder Tony Barrett i Liverpool Echo.

Liverpools speidere fulgte Riera i flere kamper i fjor, og 26-åringen regnes nå å være en langt bedre spiller enn da han tilbrakte ett år på lån hos Manchester City for to år siden.

Riera har for lengst gjort det klart at han ønsker å spille for Liverpool, dersom de røde legger inn et konkret bud på ham. Echo tror at et slikt bud nå kan være nært forestående, etter som en overgang for Barry nå synes å være lagt helt død. Liverpools styre nekter å betale de £18M som Aston Villa forlanger for Barry, da de mener det er langt i overkant av det spilleren er verdt.

Barrett skriver at Benitez nå skal være i ferd med å innfinne seg med situasjonen, og dersom ikke Villa firer på sitt prisforlangende i Barry-sagaen vil han neppe bli Liverpool-spiller denne sommeren. Liverpool-manageren ønsket seg Barry fordi han kunne spille både på venstreflanken på midtbanen og som venstreback, i tillegg til hans mer vante sentrale midtbanerolle.

Benitez mener at Liverpool først og fremst trenger en som kan holde bredden på venstresiden, og dermed kommer nå Riera tilbake i søkelyset.