Riera tror det snart vil løsne

Nyinnkjøpte Albert Riera tror det snart vil løsne for Robbie Keane og Fernando Torres på topp for Liverpool. Angrepsduoen har ikke fått kjemien til å stemme sålangt i helrødt.

Albert Riera har vært positiv i sine første opptredner for de røde etter overgangen fra spanske Espanyol. Selv om det offensive i Liverpool ikke har fungert optimalt så langt denne sesongen, føler 26-åringen seg sikker på at dette etterhvert vil løsne.

- Det er fortsatt bare i startfasen. Det er en lang sesong, og vi må være tolmodige. Jeg er sikker på at ting vil forbedre seg, men det viktigste er hvordan vi avslutter sesongen, sier venstrevingen til Liverpool Echo.

- Alle spillere har perioder hvor de ikke scorer, men både Fernando og Robbie er fantastiske spillere. Skuddene deres går ikke i mål for øyeblikket, men jeg føler meg sikker på at de vil score mye.

- Stoke var en tøff kamp for angriperne. Til tider hadde de ni mann i forsvar, så det var vanskelig å bryte gjennom. Vi visste før kampen at det ville bli slik, så det var ingen overraskelse for oss. Vi prøvde gang på gang, men det var en slik typisk kamp der det bare blir tøffere om man ikke får et tidlig mål, siden de da vil forsvare seg mer.

Albert Riera håper nok å få tillit i lørdagens Merseyside derby, mot laget han vraket til fordel for en overgang til Liverpool forrige måned. Hans kamp på Goodison Park på sitt forrige englandsopphold var av det svakere slaget, i en kamp hvor Everton slo Manchester City 1-0.