Riise til Roma innen uken er omme?

Liverpool Daily Post tror John Arne Riise blir Roma-spiller før uken er omme. Fortsatt ingen formelle bud på Xabi Alonso og Peter Crouch. Porto får være med i Champions League likevel.

Gårsdagens rapporter i The Guardian, om at Liverpool har akseptert et bud fra Roma på John Arne Riise, synes å være litt premature. Liverpool Daily Post skriver i dag at de røde trolig vil klare å komme til enighet med Serie A-klubben om et overgangsbeløp, men noe bud er altså foreløpig ikke akseptert. Det forventes imidlertid at overgangen går i orden mot slutten av uken.

Liverpool har som kjent hengt en prislapp på £5M rundt halsen på nordmannen, men Riise håper at klubbene kan komme til en kompromissløsning. Liverpool Daily Post antyder at Roma har kommet med et bud på rundt £4M, og at de to klubbene kan klare å forhandle seg frem til en løsning i løpet av noen få dager.

Fortsatt ingen bud
Selv om deler av pressen har påstått det motsatte, har Liverpool-ledelsen bekreftet overfor Daily Post at de røde fortsatt ikke har mottatt noen formelle bud fra Juventus og Portsmouth på henholdsvis Xabi Alonso og Peter Crouch.

Porto får likevel være med i CL
Porto har blitt tatt inn i Champions League-varmen igjen, og får delta i turneringen fra høsten av selv om de er under etterforskning for å ha bestukket dommere. Det bekrefter UEFA.

- De vil få delta i turneringen neste sesong. Eventuelle sanksjoner mot dem fra UEFA sin side vil først tre i kraft sesongen 2009/10, uttaler UEFA-talsmann William Gaillard til Sky Sports.

UEFA har dermed gått tilbake på avgjørelsen til sitt eget disiplinærutvalg.