Riise tror Javier vil lære av utvisningen

John Arne Riise går i dag ut og støtter lagkamerat Javier Mascherano, som er i hardt vær etter gårsdagens utvisning. Juniorlaget tapte hele 5-0, og Fluminense vant turneringen.

I et intervju med Dagbladet i forbindelse med landslagsforberedelsene i Montenegro, forteller John Arne Riise om hva han synes om Javier Mascheranos utvisning. Rødtoppen synes det var vondt å tape 3-0 mot rivalen.

- Det er utrolig surt å tape 3-0, men United fortjente seieren. Likevel, jeg følte vi var på gang en periode i 2. omgang da vi lå et bak, sa Riise til Dagbladet.

- Jeg vet ikke hva som ble sagt, men jeg føler dommeren kanskje burde kalle til seg kaptein Steven Gerrard før dette skjedde. Det kokte litt over for ham, men dette vil han lære av. Mascherano er en intens spiller som elsker klubben og som elsker å vinne. Derfor ble han nok litt vel varm i den situasjonen, avsluttet venstrebacken.

Juniorlaget tapte 5-0
Hugh McAuleys mannskap tapte hele 5-0 i sin tredje kamp i Zayed International Football Cup i dag. Atletico Madrids offiselle hjemmesider melder at Felipe scoret hattrick, mens Vidal og Dani scoret de to andre målene.

Brasilianske Fluminense vant turneringen etter å ha slått Al Wahda 3-0. De vant som kjent åpningskampen mot Liverpool 4-3, etter at de røde hadde tatt ledelsen 2-0.

Tabell foran siste runde
1. Fluminense             4             12
2. Atletico Madrid         3              4
3. Genoa                    3              4
4. Liverpool                3               3
5. Al Wahda               3               0

Gjenstående kamper:
25.03.2008 Liverpool - Genoa
25.03.2008 Atletico Madrid - Al Wahda