Riise usikker på fremtiden

Liverpools norske venstreback, John Arne Riise, har igjen vedgått at han er usikker på sin fremtid i Liverpool.

I et intervju med Nettavisen har Liverpools venstreback John Arne Riise kommet med uttalelser om sin fremtid. Selv om nordmannen tidligere har uttrykt vilje til å bli værende i klubben, utelukker han ingenting, og vedgår at hans fremtid er usikker.

- Jeg er usikker. Hvis jeg ikke hører noe før sommeren, må jeg se an situasjonen. Vi får håpe at jeg kommer til enighet med klubben om hva som skal skje. Det er ikke usannsynlig at det kan bli klubbskifte. Jeg har sagt at jeg vil bli hvor jeg er, men det har vært mye rykter i avisene, om veldig mange store klubber.

Riise har blitt linket til en rekke klubber. Blant dem Valencia, Newcastle og Aston Villa. Om det å bli koblet til lag liksom de nevnte, noe nordmannen finner smigrende.

- Det er fantastisk å bli koblet til sånne lag. Avisene skriver at jeg har et bra rykte i Europa, og det vet jeg at jeg har. Samtidig spiller jeg i en posisjon som mange klubber ser etter. Jeg trives veldig godt der jeg er, men det ser som sagt veldig usikkert ut for øyeblikket.

Tidligere har det blitt hevdet i media at Riise, ved et eventuelt klubbytte, vil foretrekke et lag ute i Europa fremfor en av Liverpools Premier League-rivaler. Nå avslører imidlertid sunnmøringen at ett kriterium har hovedfokus:

- Jeg tenker ikke noe om det, det er fortsatt litt fjernt for meg. Jeg må ta det når det kommer. Men uansett er det viktigste for meg å få spille fast.

Om forholdet til fansen han har opplevd over syv år i den røde trøya, har rødtoppen følgende å si:

- Forholdet til fansen i Liverpool er fantastisk. Gjennom alle de sju årene jeg har vært der, har det vært fantastisk. Jeg har utrolig mye å takke dem for, for at det har gått så bra for meg, og jeg håper at de føler at jeg gir noe tilbake også.