Rom for forbedringer

Sammy Lee mener laget må forbedre seg for å ha en realistisk sjanse til å kjempe om tittelen. Berømmer Torres. Nykommerne trenger tid. Aurelio håper han er kvitt skadeproblemene.

Assistentmanager Sammy Lee mener Liverpool ikke var på sitt beste i 1-0-seieren mot Sunderland på Stadium of Light, men han føler at laget gjorde nok til å sikre tre poeng.
- Det er alltid hyggelig å starte sesongen med en seier, uttaler Sammy Lee til Liverpoolfc.tv.

- Jeg tror vi er fullt klar over det faktum at vi ikke spilte opp mot vårt beste. Det viktigste er å få en god start med tre poeng på bortebane.

- Å vinne betyr ikke alt, men det er viktig at man begynner og slutter sesongen bra. Vi trenger å forbedre oss på alle områder, og det er det vi jobber med - være sikre på at vi forbedrer oss på daglig basis.

- Vi vet at vi ikke fyrer på alle sylindrer akkurat nå, men det var fint å starte med en seier, spesielt borte.

Robbie Keane og Andrea Dossena ligadebuterte for Liverpool mot Sunderland. Lee er sikker på at nyervervelsene vil få større betydning for laget utover i sesongen.
- Nye spillere har ankommet som for eksempel Dossena. Det er en helt annerledes type fotball. Han har nå fått spille en kamp, og det vil være fint å ta det med videre til de kommende kampene.

- Dette var en tøff kamp. Å få en kamp for en som Dossena, så er det ideelt. Det er det samme for Robbie. Flere kamper han får med Fernando og bedre forståelse de får, så vil det være bedre for alle.

Lee berømmer også matchvinner Fernando Torres.
- Det var et flott mål, men er det ikke det han handler om. Jeg liker ikke å plukke ut individer. Det handler om et lag og lagetikk. Vi har et antall gode spillere, og det er artig å arbeide sammen med enhver av dem. Han er én av mange gode proffer vi har.

- For å vinne ting trenger vi kvalitetsspillere som kan forandre kamper på et hvert tenkelig tidspunkt. Vi har flere som kan gjøre det.

Aurelio håper han er kvitt skadeproblemene
Fabio Aurelio har slitt mye med skader i løpet av Liverpool-karrieren. I 2007 fikk han avrevet den ene akillessenen, mens han mot Chelsea i Champions League-semifinalen forrige sesong pådro seg en lyskeskade. I tillegg har han vært ute med en rekke mindre skader. Brailianeren håper nå at skademarerittet er over.

- Uheldigvis så mister man noen kamper grunnet skadene. Jeg håper nå at denne [siste skaden] var den siste, og at jeg kan få en stor sesong, uttaler 28-åringen til BBC Radio Merseyside.

Venstresiden har vært Rafael Benítez' største hodebry. Manageren solgte John Arne Riise til Roma og hentet inn Andrea Dossena som erstatter. I tillegg jakter de røde en kantspiller. Dossena sliter litt med å finne seg til rette, men Aurelio tror italieneren vil bli en nyttig tilvekst for laget.
- Han er et godt kjøp, og han kommer til å bli en god spiller for oss. For å være ærlig ønsker jeg ham alt det beste og for meg og Liverpool, noe som er det viktigste.

Aurelio håper at de røde kan være med å kjempe helt i toppen av Premier League denne sesongen.
- Hver sesong er forventingene veldige store. Jeg tror vi kan vise supporterne at dette kan bli deres år. Så vi må holde det [vinne] gående nå.