Roma ønsker seg Riise

Roma-manager Luciano Spaletti bekrefter at han har John Arne Riise på ønskelisten. Juve høyner Alonso-bud? Anderson i møte om fremtiden i morgen. Torres var frustrert.

De italienske sølvvinnerne AS Roma har lenge blitt linket til å bli John Arne Riises nye arbeidsgiver, etter at det virker klart at nordmannen ikke har noen fremtiden på Anfield. I dag bekrefter Roma-manager Luciano Spaletti interessen.

- En spiller som Riise kan gi oss en ny dimensjon. Med tanke på utfordringene våre neste sesong, har Riise de kvalitetene vi er på utkikk etter, sier Spaletti i følge Channel 4.

- Vi er nødt til å se på flere spillere, og sørge for at vi ikke gjør noen feil når vi former den nye stallen. Det er viktig at vi har en gruppe basert på gode holdninger, vennskap og profesjonalitet.

Newcastle, Juventus og Aston Villa har også blitt linket til venstrebacken, som i norske medier har bekreftet at han kan komme til å flytte på seg i sommer.

Juve høyner Alonso-bud?
Mye tyder på at Xabi Alonso er ferdig i Liverpool, og kommer til å spille i Serie A for Juventus kommende sesong. Spilleren har selv bekreftet at det er en mulighet, og mye tyder på at Rafa Benítez ønsker å satse på Gareth Barry i den posisjonen - dersom man får et bud bekreftet på Villa-kapteinen. De røde skal kreve £15 millioner for den spanske landslagsmannen, og Stadio News 24 hevder i ettermiddag at "Den gamle dame" nå har bydd £14.2 millioner for spilleren. Det er altså tett opp mot Liverpools prisforlangende, og kanskje det går mot en snarlig løsning på overgangssagaen - selv om spilleren selv har sagt han vil vente til etter Euro 2008.

Juventus-manager Claudio Ranieri er en stor beundrer av Alonso, og ønsker at han skal forme den sentrale midtbanen på Stadio delle Alpi sammen med Momo Sissoko, når klubben nå skal gjøre comeback i Champions League.

Anderson i møte om fremtiden
Paul Anderson var en stor suksess i League One denne sesongen, hvor han var en bra bidragsyter da Swansea vant divisjonen og rykket opp. Swansea er bare en av mange klubber som ønsker seg den tidligere Hull-vingen kommende sesong. Anderson skal i morgen i møte med daglig leder i Liverpool FC, Rick Parry, for å få vite om han er med i fremtidsplanene til klubben.

Derby, Watford, Burnley, Ipswich, Doncaster og Leeds skal alle ønske seg vingen, men i forrige uke ble det hevdet at han var så godt som klar for Nottingham Forest på lån hele neste sesong.

- Akkurat nå er det ikke noe å snakke om før man er kommet til enighet med Liverpool, og de vet hva de ønsker med ham, sier spillerens far, Phil Anderson, til Melton Times.

- Det har ikke blitt diskutert med Paul enda, men jeg tror situasjonen vil være mye klarere på fredag. Forest har vist interesse og kommet med en offisiell henvendelse, men ingenting er blitt avtalt. Vi håpet å få ordnet dette før ferien, men all ventingen har vært av de rette grunnene.

Det har gått rykter om at Liverpool ønsker å gi Anderson en ny treårskontrakt, og Swansea ønsker å betale for å leie unggutten neste sesong. Muligens får vi et svar på hvor han vil spille neste sesong i løpet av neste uke.

Småfrustrert Torres
Fernando Torres innrømmer å ha blitt noe frustrert da han overraskende ble erstattet av Arsenals Cesc Fabregas tidlig i andreomgang i gårsdagens 4-1 seier over Russland. Det at Liverpool-spissen ikke tok Luis Aragones i hånda da han forlot banen har blitt slått stort opp - men noen rift mellom de to skal det ikke være. Landslagssjefen var likevel ikke helt fornøyd med at det skjedde.

- Slike ting forblir i garderoben. Dette er ikke over, og jeg kan ikke la slikt skje, sier landslagssjefen i dag. Han forstår dog at Liverpool-spissen var frustrert.

- Jeg forstår at en spiller kan bli irritert av å bli byttet ut, og det har skjedd med meg selv. Atmosfæren i troppen er fantastisk, og å gjøre ting korrekt er viktig.

- Jeg har ikke pratet med Aragones, men dersom han ønsker å i meg noe så kan han gjøre det. Jeg tror han vil prate med meg. Ingen liker å bli byttet ut, men sannheten er at det ikke endret kampen. De scoret to mål til, og det er ikke noe mer å si. Det var en teknisk avgjørelse, og du må akseptere slikt, sier Torres til Onda Madrid.