Roque inne i varmen igjen

I januar var utlånte Miki Roque uønsket i Xerez. Nå er forsvareren tatt inn i varmen igjen etter at klubben fikk ny trener. Le Tallec angrer på at han ba om å bli lånt ut da han møtte Benitez.

I januar informerte Xerez' sportsdirektør Miguel Angel Rondan at Miki Roque hadde spilt sin siste kamp for den spanske Segunda División-klubben, og at spillerens utlånsavtale skulle termineres. Men ved utgangen av februar registrerte vi at den utlånte Liverpool-spilleren fortsatt befant seg i klubben. Nå viser det seg at forsvarsspilleren har blitt tatt inn i varmen igjen. Xerez har nemlig fått ny trener i Esteban Vigo, og han har bestemt seg for å gi Roque en ny sjanse.

- I går hadde jeg en samtale med Miki Roque, der jeg fortalte ham at jeg regner med ham som en del av spillertroppen. Han hadde sjansen til å forlate klubben, men jeg fortalte ham at han er velkommen til å bli i klubben ut låneperioden. For meg er ikke det noe problem, siteres Vigo på det uoffisielle nettstedet Xerez Mania.

Angrende Le Tallec
I slutten av mai 2006 uttalte Anthony Le Tallec til France Football at angrer på at han gikk på utlån til St Etienne da Rafael Benitez ankom Liverpool sommeren 2004. I dag har han gjentatt disse uttalelsene til L'Equipe.

Le Tallec ble hentet til Anfield fra Le Havre i 2002 av Gerard Houllier. Han fikk flere førstelagskamper for Liverpool mens hans landsmann var manager i klubben, men etter at Rafael Benitez ankom har han nesten ikke figurert på førstelaget.

Le Tallec har i tur og orden vært lånt ut til St Etienne, Sunderland og Sochaux, mens han denne sesongen spiller på en lånekontrakt hos Le Mans.

- Jeg forlot Frankrike da jeg var 18 år gammel. Det var 10 store klubber som fulgte meg, men jeg foretrakk Liverpool. Med Gerard Houllier og hans franske spillere trodde jeg at det ville bli enklere for meg å finne meg til rette der, forteller 23-åringen til L'Equipe.

- Jeg signerte en femårskontrakt med opsjon på ett års forlengelse. Jeg er fortsatt under kontrakt med Liverpool, legger han til.

- Min første sesong var god, og jeg begynte å få fotfeste på førstelaget, men så forsvant Houllier. Det eneste jeg angrer på er at jeg ba om å bli lånt ut da jeg møtte Benitez. Jeg hadde fått det for meg at han ville hente inn spanske spillere, og jeg var redd for at jeg ikke fikk spilletid. Det er den største tabben jeg har gjort, avslutter han.