Roy er 60 i dag

Tidligere manager i Liverpool FC og president i LFCSCSB, Roy Evans, runder 60 år i dag. Juniorkamp fra akademiet live.

Roy Quentin Echlin Evans
En legende i Liverpool gjennom sitt virke i klubben i om lag 35 år som lærling, profesjonell spiller, reservelagstrener, førstelagstrener, assisterende manager og manager, har også kjernekaren Roy Evans mange venner i Skandinavia.

Totalt spilte han bare 11 kamper som venstreback før den tidligere kapteinen på Liverpools juniorlag fikk tilbud om å knytte seg til trenerstaben. Her ble han et mangeårig medlem av ?The Boot Room?, støvlerommet hvor man la mange av planene som gjorde de helrøde til en eneste stor suksess i 70-, 80- og 90-årene.

Etter å ha avansert til assisterende manager for Graeme Souness, fikk Roy selv jobben som manager i 1994. En posisjon han hadde i nesten fem år, selv om han de siste månedene delte tittelen med Gérard Houllier.

Til tross for bare en tittel i Ligacupen, kan plasseringene som Evans oppnådde i Premier League sammenlignes med både med Houllier og Rafael Benitez (to 3. plasser og to 4.plasser).

Supporterklubben har alltid hatt god kontakt med Evans, også de siste årene hvor han har vært på en rekke besøk i Norge.

Hjertelig til lykke med 60-års dagen, Roy!


Liverpool v Wolves
Liverpools juniorlag spiller i dag ligakamp hjemme mot Wolverhampton. Avspark er kl 12.30, og vi kommer til å følge kampen her på liverpool.no.