Sami vil ha ti sesonger

I sin niende sesong etter at han kom fra Willem II er Sami Hyypiä fortsatt going very strong. Finnen sier at han nå håper på en kontrakt til i klubben hvor han er blant de 20 som har spilt flest kamper.

33 kamper så langt denne sesongen var langt mer enn hva Sami Hyypiä hadde regnet med. En langvarig skade for Daniel Agger, samt at Rafael Benitez mislyktes å kjøpe en ny forsvarer i august, har gjort at Hyypiä igjen nærmest har vært fast inventar for de røde. Han har også imponert i en slik grad at få vil bli overrasket om Liverpool tilbyr ham en avtale som gjør at han kan kjempe med Carragher, Agger og Skrtel om spilletid også neste sesong, en kamp han selv gjerne ønsker.

- Min prioritet er å bli hos Liverpool, men det er ikke opp til meg, hevder store Sami.

- Jeg har ikke fått noen tilbud verken her eller fra andre klubber, slik at jeg bare prøver å fokusere mot kampene.

- Jeg liker å spille. Jeg har spilt flere kamper denne sesongen enn jeg trodde på forhånd på grunn av alle skadene.

- Det eneste jeg kan gjøre er å prøve å spille bra, og siden får en se hva som skjer.

- Det ville vært fint å få en 10.sesong i denne klubben. Hvorvidt jeg blir vil ikke avhenge av hvor mange kamper jeg får spille. Det er ikke slik jeg er. Jeg er ikke interessert i at noen skal love meg noe som helst.

- Hvis vi har fire midtstoppere, da kjemper alle for sin plass og prestasjoner vil avhenge hvem som spiller.

- Hvis jeg fortsetter å spille bra vil det bli vanskelig for manageren å sette meg ut.

Sami har nå spilt 434 kamper for Liverpool FC, og er dermed inne på den celebre listen over de 20 som har spilt flest kamper for de røde fra Anfield.




Statistikk: www.lfchistory.net