Santander vil låne Leto og El Zhar

Meldinger fra Spania tyder på at Racing Santander gjerne vil låne Sebastian Leto og Nabil El Zhar. Juan Arango smigret over å bli linket til Liverpool.

Setanta Sports melder at Racing Santander forsøker å låne Liverpool-duoen Sebastian Leto og Nabil El Zhar. Det rapporteres at den spanske klubben kanskje må gi Liverpool opsjon på kjøp av midtstopperen Ezequiel Garay for at man på Anfield skal gå med på avtalen.

Både Leto og El Zhar har fått noen få innhopp for Liverpools førstelag denne sesongen, men ingen av de to er nær en fast plass på laget. Slik sett kan det være greit for Benitez om duoen tilegner seg litt mer erfaring gjennom fast førstelgsspill.

Arango smigret over Liverpool-ryktene
Real Mallorcas Juan Arango har vært linket til Liverpool. Skysports.com siterer nå spilleren på at han smigret over denne linken. 27-åringen insisterer imidlertid på at han ikke har hørt noe konkret fra Anfield-klubben, men innrømmer samtidig at en overgang til Liverpool er noe som interesserer ham.

- Jeg har hørt noen rykter, men jeg vet egentlig ikke hva som skjer. For å si som sant er, så er jeg veldig glad for at en storklubb som Liverpool har meg i kikkerten, sier mannen fra Venezuela.

- De spiller i Champions League, og er en av de største klubbene i verden. Jeg skulle gjerne fått sjansen til å spille for dem. Fortsetter jeg å spille bra for Mallorca og landslaget, kan det kanskje skje en gang i fremtiden. Du vet aldri hva som vil skje i fotball, avslutter han.