Saric har underskrevet

Liverpool FC melder at 17-årige Nikola Saric har skrevet under på en treårskontrakt. Tranmere-Liverpool snart utsolgt. Kewell svarer på kritikk fra Leeds-fansen.

BBC Melder at Liverpool har fullført overgangen for den danske U18-landslagsspilleren Nikola Saric. 17-åringen kommer fra Herfølge og har signert en fireårskontrakt som antas å være verdt £900000. Venstrebeinte Saric er en anvendelige angrepspiller, og kan spille både som ving og spiss.

Allerede 26. juni var det klart at dansken kom til å slutte seg til Merseyside-klubben, men både legesjekk og underskrift på kontrakten gjensto. Disse formalitetene virker nå å være i orden.

Sist oppdater kl. 16:59: Liverpoolfc.tv melder at Saric har underskrevet en treårskontrakt, ikke en fireårskontrakt som BBC meldte tidligere i dag. 17-åringen er født i Sarajevo, og var tidligere i år på prøve i SC Heerenveen hvor han deltok i Otten Cup, arrangert av PSV Eindhoven. I 2007 ble Saric kåret til "Årets U17-spiller" i Danmark.

Tranmere-Liverpool snart utsolgt
Tranmere Rovers melder at det går mot fullsatte tribuner når Liverpool gjester Prenton Park førstkommende lørdag. Midt på dagen i dag gjensto det kun 600 billetter av totalt 15000. De røde har allerede solgt ut sin billettkvote. Oppgjøret sendes for øvrig direkte på LFC TV.

Kewell kritiseres av Leeds-fansen
Harry Kewell har fått mye kritikk fra Leeds-fansen etter at han valgte å underskrive for Galatsasaray. 29-åringen spilte for Leeds da to engelske supportere ble knivstuket og drept i forkant av UEFA-cup-semifinalen mot Galatasaray i Istanbul i april 2000. I et åpnet brev til Leeds-fansen forsvarer han sin avgjørlelse.
- Jeg valgte draktnummer 19 da jeg signerte for Galatasaray som et tegn på respekt for Leeds. Det var nummeret jeg fikk da jeg tok regelmessig plass i Leeds' startellever. Jeg føler det kanskje er måten å vise at jeg ikke har glemt hvor alt startet. Jeg håper at det vil hjelpe i helbredelsesprosessen etter tragedien fra 5. april 2000, skriver Kewell.