Se opp for falske billetter

Supporterklubben finner i dag grunn til å gå ut med en advarsel til de som vurderer å kjøpe billetter til Vålerenga-kampen på svartebørs. Det er en viss sjanse for at du da kjøper en falsk billett.

LFCSCSB har grunn til å tro at det omsettes falske billetter på svartebørsen til Liverpools kamp mot Vålerenga på Ullevaal 5.august. Disse "billettene" omsettes via flere norske nettsteder der folk fritt kan legge ut slikt for salg eller auksjon. Vi har grunn til å tro at enkelte nå selger slike falske billetter for opp til 1000 kroner stykket, mens andre oppfordrer til auksjoner der høystbydende får tilsslaget.

Supporterklubben har dessverre også opplevd at våre egne medlemmer har lagt ut billetter for salg til overpris eller til høystbydende på vårt eget Kop Forum her på liverpool.no. Disse innleggene sletter vi selvsagt umiddelbart, så fort vi blir oppmerksomme på dem. Dette faller inn under definisjonen for ulovlig svartebørssalg, og medlemmer som legger ut slike salgsannonser risikerer å bli ekskludert både fra Kop Forum og supporterklubben.

Vi anser denne type videresalg av billetter som umoralsk og ulovlig, og henstiller alle med ledige billetter til å selge disse til medsupportere til pålydende pris. Vi ønsker også at medlemmer som blir offer for, eller oppdager ulovlig svartebørssalg på nettet eller andre steder, gir tilbakemelding om dette til supporterklubben. Bruk gjerne mailadressen [email protected].

Vi er klar over at mange som vil inn på kampen 5.august ikke vil greie å få tak i kampbillett. Som et tilbud til disse vil vi alliere oss med et par utesteder i Oslo, som vil vise kampen på storskjerm. Dette er steder hvor stemningen også burde bli høy, selv om det selvsagt ikke kan sammenlignes med å være på stadion.

Vi oppfordrer imidlertid alle til ikke å handle gjennom uoffisielle salgsteder og nettsteder hvor billetter omsettes til overpris eller til høystbydende. Sjansen er stor for at du kjøper en falsk billett, og ikke kommer inn på kampen i det hele tatt. Det er tross alt bedre å se kampen på TV enn å bli stående utenfor Ullevaal med en falsk billett til 1000 kroner i hånda.