Seks juniorer fikk trene på Melwood

Seks av Liverpools mest lovende juniorer fikk trene på Melwood under landslagspausen. Førstelagsspillere besøkte også akademiet. U18 møter Manchester United i morgen.

Liverpool U18 spiller borte mot Manchester United i morgen, og skal reise kjerringa etter forrige helgs stortap for Blackburn (4-0). Morgendagens kamp byr også på gjensyn med Scott Wootton, en spiller som forlot Liverpool til fordel for erkerivalen i andre enden av East Lancs Rd bare for noen måneder siden.

- Det blir spennende å se responsen til guttene i morgen. Det er alltid bra å ha en ny utfordring like etter at man har spilt en dårlig kamp, uttaler akademisjef John Owens til liverpoolfc.tv.

Liverpool ligger som nummer to på tabellen, to poeng bak ledende Manchester City, etter åtte kamper. Manchester United ligger på plassen bak Liverpool igjen. De har fire poeng mindre, men også en kamp mindre spilt.

- Manchester United har startet sesongen bra. Verken vi eller dem er så veldig opptatt av resultatene i disse kampene. Det handler om å bringe spillere opp til førstelagsnivå, uttaler Owens.

- At Scott Wootton nå spiller for dem, gir kampen litt ekstra krydder. Det blir interessant å se om han har gjort fremskritt etter at han flyttet fra oss.

På grunn av at en rekke førstelagsspillere har vært opptatt med VM-kvalifiseringskamper har U18-spillerne Nathan Eccleston, Alexander Kacaniklic, Adam Pepper (bildet), James Ellison, Michael Scott og David Amoo fått trene med de gjenværende førstelagsspillerne på Melwood den siste tiden.

- Det er flott for dem å få trene sammen med karer som Jamie Carragher og Jermaine Pennant. Forhåpentligvis hjelper det dem i utviklingen, sier Owens.

På onsdag tok faktisk Rafael Benitez og Sammy Lee med seg de gjenværende førstelagsspillerne til akademiet, slik at alle U18-spillerne fikk trene sammen med dem.

- Det ga alle et løft. Dette var selvsagt en engangsforeteelse. Førstelaget vil normalt sett involvere reservelagsspillere dersom de har for lite folk på trening, men ettersom reservelaget hadde kamp denne uken fikk akademiet denne sjansen. Forhåpentligvis vil dette ha gitt guttene ekstra inspirasjon foran kampen mot Manchester United i morgen, avslutter Owens.