Sen avgjørelse om Torres

I morgen bestemmes det om Torres blir med mot Atlético. Rafa tror ikke Torres vil slite med hamstringproblemer fremover. De røde må bli mer kliniske foran mål. Torres bør få Ballon D'Or.

Rafael Benítez antyder at det til slutt står og faller på spilleren selv når de skal ta en avgjørelse om Fernando Torres blir spilleklar til morgendagens Champions League-kamp mot Atlético Madrid. Spissen har stått over Liverpools fem siste kamper grunnet en hamstringskade. "El Niño" trente i dag, og skal også trene i morgen på kampdagen. Benítez har tidligere sagt at det er 70 prosent sjanse at Torres blir med mot sin tidligere klubb. Avgjørelsen vil bli tatt tett opp til avspark.
- Han var ok på trening i dag, men der var ingen hard treningsøkt. Han gjorde nesten alt, men vi får se hvordan han føler seg i morgen. Det vil bli en avgjørelse mellom ham og meg. Til slutt avhenger det av spilleren, uttaler Rafa.

- Hvis spilleren er trygg, så kan man ta en risiko. Dersom spilleren ikke har selvtillit, så må man vente.

- Hvis han har selvtillit i morgen, så kan ha være med. Det er ikke et spørsmål om å ta en sjanse. Det er ikke et spørsmål om å utsette en avgjørelse eller vente.

- Hvis han er klar, må han spille så fort som mulig.

Torres pådro seg skaden da han spilte for Spania i forrige måned. Benítez føler ikke at spissen vil slite med hamstringproblemer regelmessig.
- Nei, jeg tror ikke det vil bli et problem. Han har hatt problemet tidligere.

- Vi vet at vi må forandre på ting når han er av gårde med landslaget. Vi har vært i kontakt med Spanias fitness-trener.

- I fremtiden vil det være mer under kontroll, med forebyggelse og alt, så jeg tror ikke det vil bli et problem.

Rafael Benítez mener Fernando Torres bør bli årets vinner av Ballon D'Or - gullballen.
- Fernando vil være mitt valg, sa Benítez på dagens pressekonferanse.

- Han har scoret mange mål og vunnet EM med Spania. Ronaldo er også en veldig god spiller, men jeg velger Fernando.

Rafael Benítez innrømmer at spillerne må være mer effektive foran motstanderens mål. Rafa så at Liverpools 1-0-ledelse ble skuslet bort till 1-2-tap etter at de røde hadde sløst voldsomt med sjansene mot Tottenham. Også for to uker siden ledet de røde mot Atlético, men reiste kun hjem med ett poeng. Atlético Madrid står på motsatt banehalvdel i Champions League, gruppe D, i morgen.
- Vi spiller bra, og vi har stor selvtillit, uttaler Benítez.

- Atlético er et godt lag. Hvis man ønsker å gå til kampen med riktig mentalitet, da må man vite at de har gode spillere. Resten av laget forsøker å angripe, forsøker å score og prøver å dominere. Men jeg tror at vi noen ganger trenger vi å være mer kliniske foran mål.

- Jeg er virkelig fornøyd med resten av spissene. Vi har vunnet uten Fernando.  Han er en annen type spiller. Han kan gi oss en ny valgmulighet. Han kan skape rom og score mål. Forhåpentligvis blir han tilgjengelig snart.