ShareLiverpoolFC avholder folkemøte

ShareLiverpoolFC trapper opp virksomheten. De avholder folkemøte onsdag 27. august kl. 17.30 i Liverpool Lighthouse i Oakfield Road. Liverpoolinvasjon i Vågå. Mistet lommebok?

ShareLiverpoolFC trapper nå opp kampen for å eierskapet i Liverpool FC over i fansens hende. Organsisasjonen går nå inn i en ny fase. John Aldridge skriver i en-post til oss at det skal avholdes et folkemøte i forkant av returoppgjøret i Champions League-kvalifiseringen onsdag 27. august. De fremmøtte vil få høre taler ved Andy Burnham, statsråd for kultur, media og sport og tidligere formann i Supporters Direct, John Aldridge og andre tidligere Liverpool-spillere, samt Rogan Taylor som er styremedlem og grunnlegger av ShareLiverpoolFC. Det blir oss mulighet til å stille spørsmål.

Aldridge skriver:"Viktigheten av at fansen viser engasjement for klubben har blitt akutt etter at de amerikanske eierne overtok. Nå med påført gjeld. Vi har alle lest historie etter historie denne sommeren om Rafa som prøver å selge spillere for å finne penger til å kjøpe nye. Selv pengene til kjøpet av Robbie Keane ble lånt, og har blitt lagt til byrden på klubben som en gang var så økonomisk stabil og sikker. Hicks og Gillet har ikke blitt enige så de får finansiert Barry-overgangen, en avtale som nå ligger død."

Møtet starter kl. 17.30, og finner sted i Liverpool Lighthouse i Oakfield Road, kun to minutters gange fra stadion. Det antas at folkemøte er ferdig i god tid (ca kl. 19.00) før kampen.


Se www.shareliverpoolfc.com for mer informasjon om ShareLiverpoolFC.


Liverpoolinvasjon i Vågå
Femten Liverpool-trenere var på vei fra Øyer til Trondheim for å gjennomføre sin årlige fotballskole. På forespørsel fra foreningskjelleren i Vågåmo tok trenerne turen innom bowlinghallen på torsdag, skriver Gudbrandsdølen.

Mistet lommebok?
Vi har fått melding fra en taxisjåfør som etterlyser eier til en lommebok i forbindelse med Vålerenga-Liverpool. Gutt på ca. 10 år reiste sammen med far(?). De tok drosje fra Bislett til Ullevål stadion tirsdag 5. august ca. kl. 18.30. Gutt glemte lommeboken i drosjen. Savner du lommeboken din? Ta kontakt med Gunnar Christensen på telefon 95 16 01 09 etter kl. 18.30.