Simon med scoring for Ungarn

Andras Simon var den eneste av Liverpools fem representanter i U19-EM som fikk spilletid i den siste runden i gruppespillet. Den sjansen tok han godt vare på, ved å score for Ungarn.

Både Ungarn og Tyskland var klare for semifinalene før de to siste kampene i gruppe A i kveld. Ungarerne hadde valgt å hvile både Peter Gulacsi og Krisztian Nemeth i kveldens gruppefinale, og duoen kom ikke på banen i løpet av kampen. Andras Simon ble dermed Liverpools eneste representant på Ungarn i kveld. Til gjengjeld gjorde hans seg bemerket ved å score Ungarns eneste mål i 2-1 tapet. Han spilte hele kampen, og pådro seg også gult kort tidlig i oppgjøret.

Tyskerne tok ledelsen ti minutter før pause. Simon ga ungarerne nytt håp da han utlignet 16 minutter før slutt. Gleden ble imidlertid kortvarig, da tyskerne igjen tok føringen bare to minutter etterpå og beholdt den kampen ut.

I den andre kampen i gruppe A sikret Spania seg tredjeplassen i gruppen, og dermed en plass i neste års U20-VM i Egypt, ved å slå Bulgaria hele 4-0. Mikel San Jose satt på benken gjennom hele kampen.

Dean Bouzanis ble i likhet med San Jose sittende på benken gjennom hele dagens kamp, da Hellas røk ut av mesterskapet etter å ha tapt 3-0 for England. Dermed ble grekerne sist i gruppe B.

Ungarn, med Liverpools tre gjenværende representanter i mesteskapet, møter nå gruppevinneren i gruppe B, Italia, i sin semifinale kommende onsdag. I den andre semifinalen møtes Tyskland og Tsjekkia.