Siste LFC-kamp på en måned for Mascherano

Javier Mascherano bekrefter at han slutter seg til den argentinske OL-troppen etter kveldens kamp mot Hertha Berlin. David N'Gog kommer til Liverpool i dag. Dirk Kuyt fyller år.

Javier Mascherano vil spille sin siste kamp for Liverpool på en måneds tid i kveld. Midtbanespilleren slutter seg til den argentinske OL-troppen etter kveldens kamp mot Hertha Berlin, og når han returnerer til Merseyside vil ligaspillet være godt i gang. Rafael Benitez må unnvære den energiske argentineren i de to første ligakampene mot Sunderland og Middlesbrough som en følge av OL-deltakelsen.

Argentineren bekrefter overfor Liverpool Echo at han ikke vil se sine lagkamerater i Liverpool på fire uker etter kveldens treningskamp mot Hertha Berlin. Det samme gjelder Ryan Babel og Lucas Leiva, som vil begynne OL-forberedelser med henholdsvis Nederland og Brasil.

Mascherano håper imidlertid at han skal nå lenger med Argentina enn det Babel og Leiva gjør med sine landslag i Kina, og drømmer om å kunne henge en olympisk gullmedalje om halsen før han returnerer til Merseyside.

- Jeg reiser til OL. Jeg drar i morgen, og blir borte i en måned, bekrefter Mascherano.

- Forhåpentligvis tar vi gull i Beijing, og så kommer jeg tilbake og vinner ligatittelen med Liverpool, sier den optimistiske 24-åringen.

- Det var godt å komme tilbake og trene med laget, selv om jeg visste at jeg kun ville trene med mine lagkamerater i Liverpool en kort stund nå i sommer.

- Det var viktig for meg å få litt preseason-trening sammen med lagkameratene, slik at jeg kunne bli kjent med de nye spillerne før avreise til OL.

- Vi jobber alle hardt, og forhåpentligvis vil det bidra til at vi får en god sesong og vinner noen trofeer. Det har vært tøft, ettersom vi har trent to ganger daglig. Vi jobber veldig hardt, og vi har etter hvert trent mer og mer med ball. Jeg tror alle vil være godt forberedt når sesongen starter.

N'Gog ankommer Merseyside
Liverpool Echo skriver at David N'Gog vil ankomme Merseyside i dag, for å gjennomføre legetesten som er siste hinder på veien for en £1.5M-overgang fra Paris Saint-Germain til Liverpool for 19-åringen.

Dirk Kuyt 28 år
Dirk Kuyt fyller 28 år i dag. Vi gratulerer!