Sjeiken engasjerer seg

Ifølge Liverpool Daily Post vil Sheikh Mohammed Al Maktoum nå ta mer personlig initiativ til å sikre seg Liverpool FC, heller enn DIC. Jimmy Ryan frigitt av Shrewsbury.

Gillett vil selge
Ryktene har svirret en stund, men nå går lokalavisen Liverpool Daily Post ut og hevder at sjeiken av Dubai, Sheikh Mohammed Al Maktoum vil ta et mer personlig initiativ til å prøve å sikre seg Liverpool FC.

Tidligere har man prøve å sikre seg de røde fra Anfield gjennom investeringsselskapet Dubai International Capital (DIC), men i følge Daily Post har nødvendigheten av stor profitt for DIC gjort at sjeiken nå vil ha mer direkte kontroll over å investere i eller overta LFC.

Daily Post fastholder sin tidligere påstand om at George Gillett har blitt enig med Dubai om et salg av sine aksjer. Rapporter har fortalt at fristen for Tom Hicks til å blokkere et slikt salg vil gå ut i slutten av mai.

Hvis Sheikh Mohammed Al Maktoum skulle få kontroll over Liverpool vil det være første gang en klubb i Premier League vil bli eid av en selvstendig stat.


Tidligere røde
Shrewsbury melder på sin hjemmeside at Liverpools tidligere junior Jimmy Ryan blir frigitt etter denne sesongen. Det ble dermed et kort opphold på New Meadow for midtbanespilleren.

De tidligere reservelagspillerne Ian Dunbavin og David Mannix var begge med på laget til Accrington Stanley som tapte 3-0 mot Liverpools reservelag tidligere denne uka.