Skrtel fortsatt usikker

Skadesituasjonen i Liverpool lysner, men det skal være fortsatt usikkerhet om Martin Skrtel er spilleklar av sitt forstuede håndledd til kveldens 1/8 finale i Champions League.

De fleste forventer at Pepe Reina, Javier Mascherano, Steven Gerrard og Fernando Torres starter mot Inter på Anfield, etter at Gerrard var på benken i siste kampen mot Barnsley og de tre andre ikke ble risikert.

Alvaro Arbeloa var en annen som satt på innbytterbenken, og som også vil være aktuell til å starte mot italienerne etter å ha fått flere treninger i etterkant av sitt problem med magen. Fabio Aurelio er en annen som er erklært kampklar igjen, og i tillegg vil Jermaine Pennant håpe å være en som får muligheten igjen.

Ifølge Liverpool Echo er det imidlertid usikkert om Martin Skrtel er så klar av sin forstuede hånd at han blir vurdert for midtforsvaret når søkelyset rettes mot Liverpool i storkampen mot de blå og sorte fra Milano. Hvorvidt Rafa ville ha vurdert farten til Skrtel heller enn rutinen til Sami Hyypiä er usikkert, men han vil uansett ønske å ha flest mulig alternativer.

Rafa vil prøve å finne en balanse mellom angrepstyrke, aggresjon og det at man også må unngå å få baklengsmål. I lotteriet med å tippe mannskapet som manageren velger foran The Kop drister vi oss til følgende 4-2-3-1 variant:

Reina; Arbeloa, Carragher, Skrtel (Hyypiä), Riise; Mascherano, Alonso; Kuyt, Gerrard, Babel; Torres.